Høstferietur med turbingo i Blåløypa, Barnas turlag Lørenskog

Fellestur

Dato
9. oktober kl. 10:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bæretur, Turbingo, Familietur
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

** NB: Denne turen har et begrenset antall plasser og krever forhåndspåmelding for både voksne og barn som ønsker å delta **

Dato: Lørdag 9. oktober kl. 10.00
Varighet: Ca. 4 timer
Oppmøtested: Utenfor hovedinngangen på SNØ
Adkomst: Tog eller buss til Lørenskog stasjon (ca. 500 meter å gå til startsted), parkering på SNØ grusparkeringsplass (innkjøring fra Ødegårds vei) eller ved Skeidarbygget på Luhrtoppen 
Turens lengde og terreng: Ca. 4 km. på sti, relativt kupert
Pausepunkt/fasiliteter: Bålkos og grilling av pølser ca. midtveis på turen. Barnas turlag Lørenskog spanderer pølser med tilbehør på alle turdeltakerne, men ta med egen drikke og eventuell annen mat dere ønsker å spise. Det er spisesteder, toalett- og stellefasiliteter på SNØ

Er dere en familie som trives på tur? Vil dere bli kjent med andre fine turvenner i nærmiljøet? Bli med Barnas Turlag Lørenskog på høstferietur med turbingo! 

Turen passer for familier med barn som klarer å gå ca. 2x2 kilometer på kupert sti (lang og god pause på halvveien) og familier med babyer/småbarn som kan bæres i meis, sele eller bæretøy.

Vi går fra SNØ og opp i Haneborgåsen hvor vi finner Blåløypa; en flott rundløype som tar oss et akkurat passe langt stykke ut i skogen.

Alle barna får utdelt turbingo ved start, slik at vi har en gøyal oppgave å holde på med mens vi er ute og går! Turbingo går ut på å finne ting i naturen som vi kan krysse av på bingoarket. Dette er en fin motivasjon for å få barna med på tur, og for å gjøre turen mer spennende.

Omtrent halvveis rundt Blåløypa finner vi en fin pauseplass og tar en god pust i bakken. Vi tenner bål, griller pølser og blir bedre kjent, før vi fullfører runden og returnerer til SNØ i samlet flokk.

Dersom du er påmeldt, men likevel ikke har anledning til å delta, ber vi om at du gir oss beskjed om dette tidligst mulig slik at plassen kan gis til noen andre. Beskjed om avmelding sendes på SMS til turleder på 90513344.

Smittevernregler:

• Hold deg hjemme dersom du føler deg syk.
• Fortsett å vaske hender grundig. Har du ikke tilgang på varmt vann og såpe benytt håndsprit.
• Bruk papirlommetørkle. Har du ikke tilgang på dette er det best å hoste i albuekroken.
• Gjør deg kjent med hvilke lokale smitteverntiltak som er gjeldende i både din hjemkommune og besøkskommune.

Slik tar vi vare på de mest sårbare blant oss!

Vel møtt på tur med oss i Barnas Turlag Lørenskog!

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ida Hjørring-Einum
  • Nina Vatne