Turboklubben på Rolland: Kveldsmattur til Indianerskogen

Fellestur

Dato
27. september kl. 17:00 - 18:30
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Barnas Turlag Bergen
Turkode
7915
Dette arrangementet er over!

Velkommen til kveldmattur med turboklubben på Rolland!

Vi forsøker oss med en mandagstur! Fokuset vil bli lek og det å være sammen ute i naturen. Vi håper å få en fin gjeng barnehagebarn som vil være med oss på tur! :)

Turen går til Indianerskogen. Vi leker sammen i skogen og avslutter med å spise kveldsmat sammen. Vi tenner bål, så det blir mulighet for å varme kveldmaten på det for de som vil. 
Ta gjerne med en vedkubbe til bålet.

Møtested: Klubbhuset på Rolland, ved det blå sykkelstativet.

Husk: Kle dere etter været, sitteunderlag, mat og drikke. Ta også med håndsprit til eget bruk

Avbud: Vennligst gi beskjed så snart som mulig dersom du ikke kan være med etter påmelding. Ta isåfall kontakt med Kariann Helland.

 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi minner om å være ekstra nøye med hånd-hygiene, krever påmelding på alle våre aktiviteter og har mindre grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Vi oppfordrer alle til å kjøre i egne biler og alle tar med egen mat og drikke. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Det vil ikke være anledning til å delta på aktivitet uten påmelding, dette pga. å ha kontroll på eventuell smittesporing.

Vil du være med som turleder? Det er veldig kjekt og sosialt. Kanskje du lærer noen gode triks som du kan ta med deg videre på tur?  

NB! Les våre generelle villkår som gjelder på alle aktiviterer i regi av DNT

Meld deg inn i klubben og se mer informasjon via vår Facebookgruppe
Til orientering: Barn som deltar på Turboklubb er ikke forsikret gjennom DNT. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Kontaktinformasjon:

  • Maren Tjørhom Berg