Spenstige aktiviteter i høstferien (12-15 år)

14. oktober kl. 09:00
15. oktober kl. 14:00
Arrangører
DNT ung Bergen, Barnas Turlag Bergen , Bergen og Hordaland Turlag , Sotra Øygarden Turlag
Dette arrangementet er over!

I høstferien arrangerer DNT en aktivitetspakke for barn og ungdom. Det blir 5 gøye dager med forskjellige aktiviteter som bading, grilling, klatring og oppdrag med Redningsselskapet! Vi skal også på Coasteering!  Hvis noen vil melde seg på til siste del av uken er dette mulig.

Tidspunkt: 11.-15. oktober

Mandag: Buldring (klatring) i Vestveggen i Åsane, Skandinavias største klatrehall

• Oppmøte kl. 09.00 i Bjørndalspollen i Loddefjord
  • Bli kjent leker
  • Buss til Åsane for buldring (klatring) i Vestveggen
  • Tilbake på Loddefjord terminal kl. 15.00

Tirsdag: Tur og orientering I Kanadaskogen. Matlaging på bål og lek i skogen.

• Oppmøte kl. 09.10 på Loddefjord terminal
  • Tilbake til Loddefjord terminal kl 15.00

Onsdag: Grilling, aktiviteter både på land og til havs i Bjørndalspollen

• Oppmøte kl. 09.00
  • Avslutter kl. 15.00

Torsdag: Coasteering på Syltøy. Coasteering er en unik måte å oppleve naturen på. Vi beveger oss langs klippene, hopper i sjøen, svømmer og klatrer. Det er dyktige instruktører med, og alle har på hjelm og våtdrakt.

• Oppmøte kl. 11.45 på Storavatnet terminal hvor vi tar buss til Syltøy
  • Tilbake til Storavatnet terminal kl, 19.04

Fredag: På oppdrag med redningsselskapet

• Oppmøte kl. 09:00 i Bjørndalspollen
  • Avslutter kl. 14.00

Pris: Medlemmer: 500 kr, ikke-medlemmer: 800kr. Hvis det er fullt, sett deg gjerne på venteliste. Det åpnes ofte opp en plass når det nærmer seg.  Vi ønsker at alle skal ha mulighet å delta, så hvis det er noen som ikke har råd til å delta, ta kontakt på trude.iversen@dnt.no, så ser vi hva vi kan gjøre.

Inkludert i prisen: Leie av utstyr, leie av instruktør, grillmat onsdag

Lurer du på hva coasteering er? Sjekk ut nettsiden deres: Coasteering

Aktivitetene ledes av ungdom.

Alder: Årskullene: 2006-2009

Vilkår: Se generelle vilkår

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for skoleungdom koster bare 225 kr året. For barn, 0-12 år, koster medlemskap 140 kr året.  Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Spørsmål? Ta kontakt med Trude Iversen tlf: 91755445