Turboklubben i Kanadaskogen- Tur til Kiwi-skogen på Bjørge

Voksne, Barn
Fellestur, Fottur, Turbo, Tur, Barn
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Byfjellene i Bergen, Vestlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Turboklubben i Kanadaskogen!

Dagens tur er for 1.-4-klasse m/foresatte

Endelig høst, og endelig er bålsesongen i gang igjen! Så vi skal lage høstens første bål. Ta med noe du vil varme på bålet (pølser, marshmallows, fiskekaker, ostesmørebrød - ingen grenser).

Ta gjerne med hengekøye om du har!

Tid: 17.30 - 19.00

Oppmøte: Espira Eventyrskogen Barnehage, Bjørgeveien 316. Her skal det være nok parkeringsplasser.

Beskrivelse av turen: Det er ca 1 km å gå fra parkeringsplassen til Kiwiskogen. De siste 400 metrene er på sti.

Husk:

• Sitteunderlag
  • Kle deg etter vær og ta med ekstra klær
  • Mat og drikke
  • Håndsprit
  • 1 vedkubbe
  • Hodelykt da vi nærmer oss skumringstiden

Det vil ikke være anledning til å delta på aktivitet uten påmelding. Vi følger FHI sine anbefalinger og DNT sin smitteverninstruks for gjennomføring av aktivitet. Turleder vil sammen med deltakerene gå gjennom hvilke regler for smittevern som gjelder.

OBS: Du/dere er ikke påmeldt før du får bekreftelse på email!

Avbud: Vennligst gi beskjed så snart som mulig dersom du ikke kan være med etter påmelding. Ta kontakt med turleder.

Turboklubben i Kanadaskogen- Tur til Kiwi-skogen på Bjørge

Velkommen til Turboklubben i Kanadaskogen!  Dagens tur er for 1.-4-klasse m/foresatte Endelig høst, og endelig er bålsesongen i gang igjen! Så vi skal lage høstens første bål. Ta med noe du ...

Turledere:

• Lisa Garcia-Solheim