Fottur i området Nardo - Hoeggen - Risvollan - Othilienborg *

Seniorer
Veteranan i Trondhjems Turistforening, Trondhjems Turistforening
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi starter på Moholt storsenter og går gangveg ned mot Nardo. Krysser etter hvert Utleirvegen og passerer Hoeggen kirke, fine friområder i Risvollan borettslag og Steindal.
Passerer de nye boligene ved Othilienborg og avslutter ved Moholt storsenter. Stort sett gangveger.
Gode joggesko anbefales. Varighet ca 3 timer. Turlengde ca 7 km

Siste info:
Fotturen i området Nardo - Hoeggen -Risvollan - Othilienborg går etter planen. Vi møtes ved inngangen til Rema på Moholt storsenter kl 10.00.Vi tar med niste og finner et sted å raste.

INGEN PÅMELDING. BARE MØT OPP.

Fottur i området Nardo - Hoeggen - Risvollan - Othilienborg *

Oppmøte: Moholt storsenter kl 10:00. Buss 12 Turen ledes av: Oddrun Bollingmo 952 93 129 Vi starter på Moholt storsenter og går gangveg ned mot Nardo. Krysser etter hvert Utleirvegen ...

Turleder:

• Oddrun Bollingmo