Avlyst Grottetur til Tromsdalen

Fellestur

Dato
7. november kl. 10:00 - 18:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Grottetur
Arrangører
DNT ung Troms, DNT fjellsport
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. AVLYST

Tromsø har faktisk sin egne bynære grotte i Tromsdalen!

Vi møtes på snuplassen ved enden av Turistveien (som old timerne av en eller annen grunn kaller "Grinda") og trasker inn dalen. Vi går forbi Svarthammeren og et stykke oppover stien mot Røde Kors-hytta. Derfra tar vi av og finner den superhemmelige, mega mystiske, men globalt sett nokså beskjedne, Tromsdalsgrotta! Etter å ha utforsket denne og spist nistematen vår går vi ned igjen. Enten samme vei tilbake eller via Fjellheisen. Tidligere speleologiske sprell er ingen forutsetning for deltakelse, men personer med klaustrofobiske tendenser bør vurdere egen egnethet og eventuelt diskutere dette med turleder før avmarsj.

Foreløpig utstyrsliste:
- Jakke og bukse som kan bli litt slitt og skitten
- Varme klær
- Mat til selv
- Drikke (gjerne noe varmt)
- Hjelm
- Hodelykt

Søndag 7. November 

Oppmøte: Parkeringa i Tromsdalen kl. 10:00

Turleder: Jan-Odd Norø

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Grottetur til Tromsdalen

Tromsø har faktisk sin egne bynære grotte i Tromsdalen! Vi møtes på snuplassen ved enden av Turistveien (som old timerne av en eller annen grunn kaller "Grinda") og trasker inn dalen. Vi går forbi ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Jan-Odd Norø
  • Merethe Stiberg