KOM DEG UT DAGEN - Steinsund

Arrangement

Dato
5. september 2021 kl. 11:00 - 13:00
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Barnas Turlag Solund, Ytre Sogn Turlag
Turområde
Fjordane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til leiken vannaktivitet med kajakk i samarbeid med Norsk kystkulturakademi sine dyktige instruktørar. I forbindelse med Kom deg ut dagen inviterer vi til gratis kajakkleik for born i alle aldre søndag 5. september.

Oppmøtestad: Jaktevika i Steinsund

Tid: Aktiviteten startar kl 11.00

Bekledning: Grunna Covid-19 er det best med eigen bekledning. Ta med eigen redningsvest. Ta med våtdrakt hvis de har dette, og hvis borna vil bade og leike i sjøen. Ha på ullundertøy, inkludert ullsokkar og lue. Ha med handkle, ekstra ulltøy og tørt klesskifte. 

Mat: Turlaget spandere pølser med brød. Vi fyrer i et bål som vi kan varme oss og maten på. 

Pris: Gratis. 

Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her. Born kan delta på aktivitet som normalt uten avstandskrav. Vaksne anbefalast å halde 1 meters avstand. Alle deltakarar på aktiviteter plikter å fylgje dei reglane som til einkvar tid er gjeldande. *Hugs å halde deg heime om du ikkje er frisk. *Ha god hand og hostehygiene. *Anbefalast at alle tar med sin eigen antibac*.

KOM DEG UT DAGEN - Steinsund

Velkommen til leiken vannaktivitet med kajakk i samarbeid med Norsk kystkulturakademi sine dyktige instruktørar. I forbindelse med Kom deg ut dagen inviterer vi til gratis kajakkleik for born i alle aldre søndag 5. ...

Kontaktinformasjon:

  • Mari Eide
  • Tlf. 41277675