DNTs UT-danningskonferanse 2021

Arrangement

Fra dato
29. oktober kl. 17:00
Til dato
31. oktober kl. 15:00
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Ut-Danningskonferanse, Kursleder, Turelder
Arrangør
Den Norske Turistforening
Turområde
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)


KONFERANSEN ER FULL!

___________________________________

Velkommen til Haukeliseter Fjellstue 29.-31.oktober!

DNTs UT-danningskonferanse er organisasjonens egen konferanse for turledelse og turlederens rolle, og sikkerhet. Konferansen er en viktig faglig samling for turledere, kursledere og andre ressurspersoner i organisasjonen. På UT-danningskonferansen får du faglig påfyll, erfaringsutveksling og en sosial møteplass på tvers av medlemsforeninger. 

Tema for UT-danningskonferansen 2021 er "Bærekraftig turlededelse", og programmet finner du her.

Konferansen har kapasitet til 70 deltakere. Dersom konferansen blir full, kan man stå på venteliste, og det vil prioriteres å gi plass til et mangfold av medlemsforeninger.

UT-danningskonferansen arrangeres i samarbeid med Devold, DNTs samarbeidspartner og stolt støttespiller for DNTs turledere.
Her kan du lese om Devolds bærekraftige valg.

PRAKTISK INFORMASJON:

Ankomst Haukeliseter:

Reis så grønt som mulig! Vi oppfordrer alle til å reise kollektivt, eller samkjøre. Haukeliseter Fjellstue er med i Grønt kort-ordningen, som innebærer at alle som reiser kollektivt til hytta får et gavekort på 100 kr man kan bruke på stedet! Les mer om grønt kort her.

Pris og overnatting:

I utgangspunktet blir deltakere plassert på dobbeltrom eller flersengsrom, og man kan oppgi romønsker i påmeldingsskjemaet. Det vil være mulig å reservere enkeltrom mot et tillegg på 150 kr per natt, men grunnet begresenet antall rom gjelder "første-mann-til-mølla"-prinsippet her. 

Deltakeravgift for konferansen er 1500 kr, og inkluderer overantting, mat og konferanseavgift. Påmelding er bindende.  

Deltakeravgift faktureres i etterkant. 

Smittevern:

DNT forholder seg til de enhver tid gjeldende regler og retningslinjer fra helsemyndighetene, og vil gjøre alle nødvendige tiltak for en trygg konferanse. Situasjonen kan endre seg helt fram til konferansestart, og deltakere vil bli oppdatert på nødvendige tiltak når det nærmer seg arrangementsstart. Ta kontakt med DNTs administrsjon for spørsmål knyttet til smitteverntiltak. 

Spørsmål om konferansen? Ta kontakt med DNTs administrasjon på tina.skare@dnt.no. 

DNTs UT-danningskonferanse 2021

KONFERANSEN ER FULL! ___________________________________ Velkommen til Haukeliseter Fjellstue 29.-31.oktober! DNTs UT-danningskonferanse er organisasjonens egen konferanse for turledelse og turlederens rolle, og sikkerhet. Konferansen er en viktig faglig samling for turledere, kursledere og ...