KOM DEG UT - DAGEN

Voksne, Barn, Seniorer, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Barnas Turlag Dyrøy
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Dyrøy inviterer med dette til en nydelig dag ved Nordavindshagen fra kl. 12-14.

Kom deg ut – dagen er GRATIS og åpen for alle!

Ta med familie, venner, naboer og bli med på en dag i friluft med fine aktiviteter og godt selskap. Husk å ta på klær og sko etter været. Kan delta med barnevogn.

Naturløype:

Det blir naturløype med premie for barn og voksne.

Kart og registreringskort for (naturløypa) utleveres ved start. Utfylt kort leveres ved mål og premien deles ut fortløpende. Ta med egen blyant!

Hele turen kan gås med barnevogn.

Mat og drikke:

Gilde spanderer pølser til alle deltakerne, turlaget spanderer tilbehør, saft, kaffe og pizza.

Påmelding:

Påmelding innen fredag 3.september. Påmelding er nødvendig slik at vi vet hvor mange som deltar og må gjøres innen fristen ved klikke på den røde knappen "Meld deg på!" her på denne sida. Husk å meld deg og alle dine på.

NB! Du må IKKE være medlem av DNT for å kunne melde deg på dette arrangementet.

Registrering av turkode "5 turer med Turbo"

Det vil være mulig å få registrert seg en turkodet med "5 turer med Turbo". Koden vil du få ved gjennomført "Naturløype".

Prøv Turbo sin egen tur-app "KulTur"

KulTur-appen

Laget for barn mellom 4 og 12 år der man registrerer turlengde og får poeng for aktiviteter. Den passer både for de som har vært mye på tur, og de som er ferske i friluftslivet. Aktivitetene har ulik vanskelighetsgrad. Man får blant annet poeng for å klatre i trær, plukke søppel, spise mat ute, lage barkebåt, overnatte i telt og sjonglere med kongler, og du kan gjøre hver aktivitet mange ganger. Gratis både for iPhone og Android. Du finner den her.

Grønn Tur

Det vil også være mulig for barn og voksne å delta på "Grønn Tur" til Sørreisa O-lag, se linken: http://www.sorreisa-olag.no/gronn-tur/

Koronatiltak: Grunnet eventuelt behov for Covid-19 smittesporing må alle som deltar være påmeldt! Alle som deltar må være friske, ikke ha symtomer på luftveisinfeksjoner og ikke være i karantene. Alle må holde minst 1 meter avstand til andre kohorter. Vi oppfordrer alle til å ta med egen håndsprit.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Barnas Turlag Dyrøy er med på eget ansvar og at du som forelder/voksen har ansvar for sine egne barn. Turleder har ofte egne barn med, vær gjerne grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra arrangementet kan det være at vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook og instragram. Ved påmelding må alle svare på spørsmål om dere gir Barnas Turlag Dyrøy tillatelse til å publisere bilder med deres barn fra turer/arrangementer gjennom Barnas Turlag.

For mer info om Kom deg ut - dagen se linken:

KOM DEG UT - DAGEN

Søndag 5. september er det klart for Den Norske Turistforening sin nasjonale turdag Kom deg ut - dagen. Barnas Turlag Dyrøy inviterer med dette til en nydelig dag ved Nordavindshagen fra kl. ...