25 års jubileum for DNT-hytta Sommerseter

Fellestur

Dato
22. august 2021 kl. 13:00 - 15:00
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Sommerseter, Skienturlg, 25Årsjubileum
Arrangører
Skien Turlag, DNT Telemark
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT-hyttene på Sommerseter har 25 års jubileum som DNT-hytter. Vi markerer anledningen med åpne hytter og forestilling av Jeanne Bøe. 
Vi har med bålpanne og koker kaffe på gamlemåten :) Vi håper du vil kombinere søndagsturen med en liten feiring av Sommerseter! 

Sommerseter er en setervold som består av to hytter; Foreningshytta og Stallen. Hyttene er ubetjente og ligger vakkert til, ca 2 km fra vannet EiangenSommerseter ligger ca. 7 km fra der skogsbilveien tar av fra Bestulvegen forbi Dale mot vannet Eiangen.Sommerseter danner et knutepunkt for stinettet i Sauheradfjella og Luksefjell. 

Veien inn til hytta er stengt med bom, men dersom du har behov for å kjøre hele veien inn til hytta vil det være anledning til dette mellom kl.11:30-12:30 denne dagen. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å ta rusleturen inn. 

25 års jubileum for DNT-hytta Sommerseter

DNT-hyttene på Sommerseter har 25 års jubileum som DNT-hytter. Vi markerer anledningen med åpne hytter og forestilling av Jeanne Bøe.  Vi har med bålpanne og koker kaffe på gamlemåten :) ...

Kontaktinformasjon: