Sommermoro med sjøaktiviteter i Asker

13. august kl. 16:00
Barn, Ungdom
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Aktivitet Kajakk, Bading, Sommerferie, Sup, Turorientering, Aktivitet Kano, Matpåbål
DNT Asker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Sommerferieaktiviteter
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Elnestangen for sjøaktiviteter med Den Norske Turistforening. Prøv deg på kajakk, eller kanskje en liten tur i kano. Det vil også være SUP (stand up paddleboard) til lån, samt robåter og utstyr til krabbefiske. I tillegg til sjøaktiviteter blir det et hengekøyeområde, KUBB, ballspill, turorientering med mer. Enkel gratis bevertning hver dag. Bare å møte opp mellom klokka 10 - 16 alle hverdager for barn og unge.

Mandag til fredag klokka 10 - 16 fra 26. juli til 13.august (uke 30, 31 og 32)

Ta med deg badetøy, håndkle, vannflaske og litt mat og bli med :)

Sommermoro med sjøaktiviteter i Asker