Pilgrimsvandring langs Kirkestien

Dette arrangementet er over!

Nesodden kirkeakademi, Historielaget og Nesodden Turlag samarbeider om denne flotte pilgrimsvandringen langs kirkestien fra Gjøfjell til Nesodden Kirke.
Nesodden historielag har lagt ned mye arbeid i å kartlegge hvor den gamle kirkeveien gikk, og dette blir en variert tur med noen stopp med informasjon og tid til ettertanke underveis. Lise Granerud fra Historielaget og Anne Marit Tronvik, Nesodden kirkeakademi, blir med som turledere i tillegg til Marianne Kolstad fra Turlaget.

Oppmøte: Vi møtes utenfor Gjøfjell kirke kl. 11:00. Buss 575 fra Nesoddtangen kl. 10:28 ankommer holdeplass Gjøfjell kl. 10:59.
Alternativt er det mulig å møte opp ca. halvveis. Vi finner et egnet sted å spise lunsj ca. kl. 13:15, ved Østre Hokholt. Her er det mulig å slutte seg til vandringen.
For de som kommer med bil kan vi frakte sjåførene tilbake til Gjøfjell kirke fra Nesodden kirke.( husk munnbind)

Lengde: ca. 11 km
Tidsbruk: ca. 5 timer
Vanskelighetsgrad: Middels
Ta med: niste, drikke, sitteunderlag og gode sko

Maksimalt antall deltagere: 40 personer

Påmelding: Denne turen er for alle, og er gratis, men KREVER PÅMELDING pga Koronasituasjonen. Du melder deg på ved å bruke den røde påmeldingsknappen til høyre på denne siden. Husk å bekrefte påmeldingen etter at du har skrevet inn navnet. Trykk på "aksepter vilkår", og deretter "Bekreft". Hvis du har fullført prosedyren korrekt får du en bekreftelse per e-post. 

Smittevern: Nesodden Turlag følger smittevernplan for aktiviteter som Den Norske Turistforening har utarbeidet i samråd med myndighetene. Ta med egen håndsprit. Har man tegn til luftveisinfeksjon eller er i karantene, kan man ikke delta. Hvis ikke, velkommen på tur, og ta gjerne med deg en venn. 

Under dagens smittevernregler vil Nesodden Turlag bare gjennomføre turer og aktiviteter som foregår innenfor egen kommune. Våre turer og aktiviteter vil bare være åpne for innbyggerne i Nesodden kommune. Dette gjelder for alle turer/aktiviteter som er beskrevet på vår nettside og/eller FB, selv om det ikke er presisert for den enkelte tur/aktivitet. Vi vil legge ut ny informasjon når denne begrensningen opphører.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Pilgrimsvandring langs Kirkestien

Nesodden kirkeakademi, Historielaget og Nesodden Turlag samarbeider om denne flotte pilgrimsvandringen langs kirkestien fra Gjøfjell til Nesodden Kirke. Nesodden historielag har lagt ned mye arbeid i å kartlegge hvor den ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Marianne Kolstad