Fjellsportsamling Innerdalen.

Arrangement

Fra dato
20. august kl. 18:00
Til dato
22. august
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
KNT Fjellsport, DNT fjellsport Romsdal , DNT fjellsport Sunnmøre , DNT Sunnmøre
Turområde
Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

En helg med med fokus på turfelleskapet i bratte fjell, med og uten klatre utstyr. 

KNT Fjellsport, DNT Fjellsport Sunmøre og DNT Fjellsport Romsdal innvitere til felles samling for  turledere, kommende turledere, og gode medhjelpere i fjellsportmiljøet på nordvestlandet og i trøndelag. 

Kanskje du vil på Innerdalstårnet, Skarfjellet eller drømmer om andre turmål med eller uten klatresele. Sportsklatring bak hytta er også fint.

Program. 
Fredag samles vi på bålplassen kl 19.00. 
... og planlegge aktiviteter for helgen. Vi er flere turledere som kan lede turer, og noen har sikkert planer og ønske de vil dele. Området har mange muligheter for klatreturer med forskjelig vansklighetsgrad og mange flotte fotturer for de som foretrekker det. Sportsklatring på lokale klipper er også fint. Vi organserer oss og blir enig om turmål og grupper.

Lørdag kveld drar vi fram grillen
... og satser på sosialt samvær og det å bli kjent og knytte bånd for framtidig samerbeid. Og kanskje kommer det noen historier og skrøner rundt leirbålet.

Utstyr og ansvar
Arangementet er definert som en samling. Samling er et arrangement hvor fjellsportgruppen/foreningen organiserer transport, overnatting og evt. mat. Turene på samling er på eget initiativ og ansvar, og fjellsportgruppene har ikke arrangøransvar for de enkelte turene og deltakerene. Du må selv ta ansvar og stille med utstyr tilpasset ferdighetsnivå og vanskelighetsgraden på aktivitetene du vil ta del i.


Mat.
Grlling fredag og lørdag. Alle har med egen tørmat og grillmat. Vi fikse grill og bål.
Innerdalshytta har full servering for de som velger det.

Overnatting.
Innerdal Turisthytte er overtatt av Kristiansund og Nordmøre Turistforening. Hele anlegget går nå under navnet Innerdalshytta , og består av den betjente Nyhytta med Låven (sommersesong). Og den selvbetjente Gammelhytta (sommersesong). Om vinteren er Låven selvbetjeningskvarter. Se mer om Innderdalshytta her.

Alle som melder seg på dette arrangementet, fordeles i utgangspunktet på på Gamle hytta, det koster 320,- pr. natt.


Vil du ha plass i den betjent Nyhytta, tar du kontakt med hyttevertskap på e-post innerdalshytta@knt.no. Bestyrer Arve Husby tlf: 990 24 170.

Håper vi ses i Innerdalen og lager kjempe stemning. 

NB. merk at dette er en intern samlig forbeholdt turledere, instruktører og andre  "ledere" i DNT
 

Fjellsportsamling Innerdalen.

En helg med med fokus på turfelleskapet i bratte fjell, med og uten klatre utstyr.  KNT Fjellsport, DNT Fjellsport Sunmøre og DNT Fjellsport Romsdal innvitere til felles samling for  turledere, kommende turledere, og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Frode Grødahl
  • Ola Ose Pedersen
  • Ole-Morten Hestetun