Alpint fjellsportkurs 5-dagers

Kurs

Fra dato
2. august kl. 10:00
Til dato
6. august
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Klatrekurs, Fjellklatrekurs
Arrangører
DNT fjellsport Romsdal, DNT Romsdal , KNT Fjellsport
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Alpint fjellsportskurs  2-6 aug 2021.

Kurset starter på Julsundet på mandagen. Resten av kurset blir fra tirsdag  i fjellet med overnatting på Venjesdalsbu. Avhengig av klatreerfaring er følgende turer aktuelle:  Kvanndalstinden med redning på bresprekk. Romsdalshorn og øst ryggen på Bispen.

Venjesdalsbu: https://ut.no/hytte/10153515/venjesdalsbu

Dette kurset egner seg for deg som er nybegynner eller har litt erfaring fra klatring, bre eller tinderangling fra før og innholdet i kurset blir tilpasset nivået på deltagerne. Det er 2 instruktør og 6 deltakere. Få deltakere gjør at man får god oppfølging av den enkelte.

Hovedmål:

Kurset skal gi deltakerne en inspirerende anledning til å oppdage gledene ved å klatre ute, og det skal vise en veg til å klatre på en sikker og naturvennlig måte. Kurset skal gi deltakerne grunnlag til å kunne lede enkle ruter på naturlige sikringer.

Link metodesett klatring: https://fjellsportforum.no/wp-content/uploads/2019/06/NF-Metodesett-2019.pdf

(Mulighet å gjøre om til NF Grunnkurs klatring om det skulle være aktuelt).

Utstyr:

DNT Fjellsport Romsdal har en del klatreutstyr, men har du personlig utstyr så bruk gjerne dette. Vi kommer til å være ute hele kurset så det er viktig å være godt utrustet med klær og utstyr. Selv om det fremdeles er sommer kan det bli ganske surt i fjellet.

Eksempel på pakkliste: https://inspirasjon.ut.no/fjellvett-sikkerhet-utstyr/pakkeliste-for-sommerturen/100776

Priser:

Pris som inkluderer kursavgift og 4 døgn på Venjesdalsbu. Mat kommer i tillegg men vi planlegger sammen og deler på utgiftene. 

Ungdom 19.-26 år: 
6200,- (Medlem)
7900,- (Ikke medlem)

Voksen 27 år +
6900,- (Medlem)
7900,- (Ikke-medlem)

Kursleder vil ta kontakt med deltakerne. Ved Evt. spørsmål kontakt Ole Morten Hestetun tlf. 48222812  olemortenhestetun@live.no 

 

Alpint fjellsportkurs 5-dagers

Alpint fjellsportskurs  2-6 aug 2021. Kurset starter på Julsundet på mandagen. Resten av kurset blir fra tirsdag  i fjellet med overnatting på Venjesdalsbu. Avhengig av klatreerfaring er følgende turer aktuelle:  Kvanndalstinden med redning på ...

Kontaktinformasjon: