KDU-dagen: Dårstul

5. september kl. 12:00 - 14:00
Barnas Turlag Notodden, Barnas Turlag Hjartdal , Notodden Turlag
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med Barnas Turlag Notodden på tur på til Dårstul på Kom-deg-ut-dagen!

Oppmøte: Vi møtes ved Dårstul-hytta kl. 12:00, hvor vi sammen med Notodden jeger og fiskerforening har aktiviteter for barna i det flotte området rundt Dårstul.

Vi anbefaler varme klær og godt skotøy.

Vi vil stå for både kyllingpølser og vanlige pølser, men husk å ta med dere drikke og eventuelt andre ting dere ønsker å spise.

Påmelding: På grunn av koronasituasjonen er det krav om digital påmelding. Husk derfor å melde deg på via den røde "Meld meg på!" knappen på denne siden.

Google Maps veibeskrivelse til Dårstul-hytta: https://bit.ly/38u66SN

Vel møtt! 😊

Dersom du har spørsmål om turen, påmelding eller andre ting kan du kontakte turleder.

KDU-dagen: Dårstul

Bli med Barnas Turlag Notodden på tur på til Dårstul på Kom-deg-ut-dagen! Oppmøte: Vi møtes ved Dårstul-hytta kl. 12:00, hvor vi sammen med Notodden jeger og fiskerforening har aktiviteter for barna i det ...

Turleder:

• Jon Øystein Ytterbø