Digitalt årsmøte DNT fjellsport 2021

Nok en gang må vi dessverre ta til takke med en digital variant av årsmøtet. Dette er likefullt en svært viktig møteplass for fjellsportfamilien og den enkelte forening har alle muligheter til å påvirke fjellsportarbeidet i året som kommer.

Om arrangementet:
Informasjon om teknisk løsning vil bli sendt ut på forhånd.

Hver fjellsportgruppe kan stille med et fritt antall årsmøtedeltakere. Hvem som kan avgi stemme på vegne av en fjellsportgruppe avklares på forhånd. Medlemsforeninger som ikke har fjellsportgrupper har møterett, men ikke stemmerett på møtet. Se ellers DNT fjellsports vedtekter for mer om årsmøtet: https://www.dnt.no/fjellsport/vedtekter/

Påmeldingsfrist: 16.april.

Ytterligere informasjon:

Årsmøtepapir og saksliste finner du her.

For spørsmål, kontakt:

DNT fjellsport:

Telefon: 95366371 (Roger Bareksten)
E-post: roger.bareksten@dnt.no

Velkommen til årets viktigste samling i DNT fjellsport!

Digitalt årsmøte DNT fjellsport 2021

• Den Norske Turistforening