Avlyst Byvandring på Lade, lysthus og krigsminner *

Seniorer
Veteranan i Trondhjems Turistforening, Trondhjems Turistforening
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet nye nasjonale smitteverntiltak

Turen ledes av: Tor Skjevdal 480 95 060 og Liv Skjevdal, tlf 984 09 715
Turen går på asfalt- og grusveger og har en lengde på omlag 10 km. Relativt flatt terreng, men en del høydeforskjeller på deler av Ladestien. Turen går gjennom Lilleby, lystgårdene Saxenborg og Louiselyst, hangaren på gamle Lade flyplass, samt gårdene Leangen, Devle og Ringve. Undervegs ser vi på forsvarsverkene. Vandringen avsluttes ved Lade gård. Det blir en del stopp undervegs der det formidles en del historisk informasjon. Ta med niste.
Maks 10 deltakere.

Kun for medlemmer av TT/DNT

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Denne turen er kun åpen for påmelding for bosatte i Trondheim kommune grunnet strenge nasjonale og lokale smittevernforskrifter som sier at det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune som hvor turen avholdes.

Byvandring på Lade, lysthus og krigsminner *

Oppmøte: Jarleveien, ved krysset til Ladevegen kl 10:00. Buss 2 stopper i begge retninger ved oppmøtestedet, hpl Ladeveien. Turen ledes av: Tor Skjevdal 480 95 060 og Liv Skjevdal, tlf ...

Turledere:

• Liv Skjevdal