TurVerket - Dreiers minne

Fellestur

Dato
29. april kl. 16:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangører
Trondhjems Turistforening, DNT ung Trøndelag
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dreiers minne er en skjult naturhytte i Bymarka, som er nesten usynlig før du står helt inntil den. Vi møtes i Midtbyen og tar buss til Byåsen Butikksenter, hvor vi starter turen inn i Bymarka. Vi tar med varmt vann og RealTurmat på turen, så det kan være lurt å ha spist litt før du kommer siden vi skal gå et stykke før vi spiser. 

Det kan være snø og vått i marka enda, så ta på deg sko som tåler litt vann!  

Oppmøte: 16:30 Fellesverket i Fjordgata 56-58

Lengde: 10 km, 16:30-20:30

Bli med på tur med TurVerket, og vær med i trekninga av kule premier! For hver tur du deltar på får du ett lodd, tar du med venner får du to lodd. På vårens siste tur vil vi trekke vinnere av turutstyr.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smitteverntiltak, påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Ønsker du å være med oss på tur? Meld deg på til høyre, eller send en mail til silje.fossen@dnt.no

NB! Det i en tidsavgrenset periode kun er åpenet for at  personer bosatt i samme kommune som turen går i, kan delta på våre arrangement, jamfør gjeldende smittevernsanbefalinger i Trondheim kommune. Denne turen er berørt av denne begrensningen.

TurVerket er et samarbeid mellom Trondhjems Turistforening og Fellesverket, Trondheim Røde Kors. Aktiviteten er for deg mellom 15-25 år som ønsker mer turerfaring eller deg som ønsker noen å gå turer sammen med. Alle turene er i Trondheim og nærområdet, og vi håper du får turerfaring, nye turvenner, og nye turer du kan gå også alene. Aktiviteten er gratis. 

TurVerket - Dreiers minne

Dreiers minne er en skjult naturhytte i Bymarka, som er nesten usynlig før du står helt inntil den. Vi møtes i Midtbyen og tar buss til Byåsen Butikksenter, hvor vi ...

Kontaktinformasjon: