Gourmettur til Breidablik (16-26 år)

9. oktober kl. 08:00
Turtyper
Fellestur, Fottur, Gourmetmat, Høst, Breidablik, Aktivitetskort, Dntungdom, #Dntung
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag

Vil du vere med på haustgormettur til fagre Breidablik?
Er du glad i å lage mat med fin utsikt? Da er dette turen for deg! På turen skal vi lage 3-retters middag og kose oss.  Det vil også være mulighet for brettspill, gøye aktiviteter og bading. Bli med på en tur i vakker natur i fine høst farger.

Turen går fra Fitjadalen i Kvam. Frå parkeringplassen i Fitjadalen følger vi veien et stykke innover til elven Kjølo. Deretter skal vi følge stien oppover først i tett skog, og senere i mer åpen lauvskog. Videre går vi på god sti oppover, men med stigning og stadig bedre utsikt. Deretter kommer man opp til Vindskjerleitet og en liten hytte som heter Vindskjer. Her er stiskille mot Skrott. Til Breidablik fortseter man rett bortover Vindskjersleitet og langs Steinatjørn på vardet og merket sti. Etter kort tids gange i nordlig retning ser vi Breidablik og portalen av tre.

For meir info om ruta, sjå:

Dag1: 5,5 km, ca 900 hm
Dag 2: 5,5km

Oppmøtested: Vi prøver oss på samkjøring, evt innleid buss fra Øystese.

Oppmøtetidspunkt + Avreise:: kommer tilbake til dette når det nærmer seg

Hjemreise: Vi spiser en god frokost, rydder og vaske oss ut av hytta og tar turen ned igjen til Fitjadalen.

Utstyr: Høsten kan vere kald i fjellet, husk varme kler. Ull innerst og vind-og vanntett ytterst er et godt utgangspunkt. Se utstyrsliste for sommerfjellet Se utstyrsliste for vinteren

Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår

Pris: kr 300 ,- for medlemmer, kr 600,- for ikke-medlemmer. Meld deg inn her om du ønsker medlemskap. Pris inkluderer overnatting på Breidablik og mat til deltakrere, samkjøring/ kollektivtransport til og fra inngår ikke i prisen.

Aktivitetskort: På denne aktiviteten kan du bruke aktivitetskort. Send en påmelding med navn, telefonnummer, fødselsdato og epost til rune.mo-bjorkelund@dnt.no med bilde av aktivitetskortet ditt.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpes i tursenteret i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. Kart: Voss

Turledere: Emma May Josefine Richards (48067323) og Hanna Grong Alvsåker (91358806)

Spørsmål? har du spørsmål kontakt Bergen og Hordaland Turlag på e-post rune.mo-Bjorkelund@nt.no eller på tlf: 55 33 58 30

Turledere:

• Emma May J Richards