Grunnkurs havkajakk, 3 dager

DNT Sør
Sørlandet, Sørlandskysten
K2521

Grunnkurs hav. Kurset er selve plattformen i Norges Padleforbund's Våttkortstige. Kurset er grundig og gir økt trygghet ved ferdsel på åpent hav.

NB! Kursdatoene er 24., 27. og 30. mai.

Et perfekt kurs for deg som er ny i padleverden, eller som ønsker å forbedre ferdighetene dine.
Du lærer padleteknikk, inn- og utstigning i kajakk, sikkerhetsutstyr, kameratredning og turpadling. Fullført kurs gir våttkort iht Norges Padleforbund (NPF).

Grunnkurs havkajakk

24. kl. 17 - 2100, 27. kl. 17 - 2100 og 30. mai kl. 10 - 1800.

Oppmøtested

kommer

Medlemskap

Dette kurset krever medlemskap i DNT. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her, eller hos oss i Gyldenløvesgate 2 B i Kristiansand.

Du melder deg på turen på denne siden oppe til høyre under "Påmelding".
(Viktig!: ved påmelding bekrefter du at du har lest og akseptert DNT Sørs vilkår for turdeltagelse og betaling.) Minimumsantall for gjennomføring av kurset er 6 deltagere.

Pris

1500,- Dette dekker kursleder og våttkort ved endt kurs, samt evt. lån av kajakk, spruttrekk, åre og vest.

(Det kan forekomme prisendringer, DNT Sør forbeholder seg retten til å eventuelt endre pris.)

ved påmelding på denne siden.

K2521

Utstyr

Ulltøy innerst og gjerne tørrdrakt dersom du har. Alternativt kan du padle i våtdrakt eller en kombinasjon med våtdraktbukse og ull med skallbekledning på overkropp. Ved økter med kameratredningsøvelser er det en fordel at du får tetta igjen for stadig ny vannstrøm inn på kroppen slik at du holder varmen bedre. Ta ellers med drikke og noe niste på kveldsøktene. På søndagen som er en dagstur i kajakk må du ha med drikke og niste til å dekke et dagsbehov i aktivitet.

Bruk helst egen kajakk på kurset dersom du ønsker å bli flinkere til å padle egen kajakk. Dersom du ikke har egen kajakk kan du melde om behov for å låne i komentarfeltet ved påmelding. Det er også mulig å låne spruttrekk og padlevest.

Turleder

Per Aage Gabrielsen, Lillesand Padleklubb