Bynær kveldstur fra Maskinisten

Turkomiteen BOT, Bodø og Omegns Turistforening
Bodømarka
BOT22-R-01
Dette arrangementet er over!

Velkommen til ettermiddagstur hver tirsdag! Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen noe nytt for deg? Har du lyst å følge våren og forsommeren gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så er det fritt fram om du vil bli med oss på tur.

Annen hver tirsdag fra og med tirsdag 5. april til og med 14. juni inviterer vi til kveldstur til fots med utgangspunkt i Maskinisten. Dit er det mulig å komme med buss rute 3 fra City Nord i retning Stordalen om du ikke bor i gangavstand eller har bil. (De mellomleggende ukene er det oppmøte ved Mørkvedhallen).

Det blir alltid tur - uansett vær. Vi stiller med to turledere, som velger turmål etter vær- og føreforhold og deltakernes ønsker. Det er mange alternativer å velge blant med Maskinisten som utgangspunkt: Vågøyvatnet, Rønvikjordene, retning Keiservarden eller Junkerfjellet, Bodin gård/NPS-parken for å nevne noen.

Velg sko som tåler litt vått underlag, og kle deg etter været.

Det er oppmøte kl 18.00 hver gang, og turen tar 1-2 timer. Turtempo legges opp etter deltakernes form.

Det er gratis å delta. Ingen påmelding - bare møt opp til annonsert tidspunkt!

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!

#sammenpåtur