Stovnertårnet, Sherpatrappen, Oldtidsveien

Fellestur

Dato
14. oktober kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

 Vi går først på turstier til aktivitetsparken ved Liastua, der vi finner 330  steintrapper opp til gapahuken "Gubbero" med flott utsikt over Oslo. Så fortsetter vi på blåmerkede stier til Oldtidsveien og spennende historiske områder. Vi kommer også innom en Milorg-hytte, før vi avslutter med en tur opp i Stovnertårnet. 8 km. Sti og turvei, bratte trapper, noe ulendt terreng.
Oppmøte: Kl 10.00 Stovner T (utenfor Narvesen). T-bane 4 eller 5 mot Vestli.
Turslutt: Stovner T

Påmelding er ikke nødvendig.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Stovnertårnet, Sherpatrappen, Oldtidsveien

 Vi går først på turstier til aktivitetsparken ved Liastua, der vi finner 330  steintrapper opp til gapahuken "Gubbero" med flott utsikt over Oslo. Så fortsetter vi på blåmerkede stier til ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Beate Heilemann
  • Inger Cappelen