Avlyst KDU-dagen: Bygdedagen i Sauland

4. september kl. 12:00 - 15:00
Barnas Turlag Hjartdal, Barnas Turlag Notodden , Notodden Turlag
Telemark - Lifjell (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga. covid-19.

Her vil du kunne treffe og snakke med flere av våre hyggelige og hjelpsomme frivillige, både fra Barnas Turlag Hjartdal og fra Notodden Turlag.

Vi har vårt kjente, røde DNT-telt og frivillige stående godt synlig fra 12:00-15:00. Her kan du blant annet se og få kjøpt et lite utvalg av varesortimentet vi har på Tursenteret vårt i Heddalsvegen 34 på Notodden, du kan melde deg inn som medlem i Den Norske Turistforening og Notodden Turlag, du kan få høre om alle våre flotte turtilbud og ellers få tips til flotte naturopplevelser i Notodden og Hjartdal (og Norge for øvrig).

Denne dagen vil vi ha ekstra gode tilbud på noen utvalgte varer og vi kjører også en konkurranse med flotte premier.

Vi håper du kommer innom og sier hei - vi sees! 😊

KDU-dagen: Bygdedagen i Sauland

Barnas Turlag Hjartdal og Notodden Turlag en stand i Sauland denne dagen, i forbindelse med bygdedagen i Sauland.  Her vil du kunne treffe og snakke med flere av våre hyggelige og hjelpsomme ...

Turledere:

• Aud Hegna Finnekåsa