Naturopplevelser for livet for alle - ski- og akedag på Sandripheia i Vennesla

DNT Sør
Sørlandskysten (se kart)
I0421
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å være med på en ski- og akedag på Sandripheia Fritidspark?

DNT Sør arrangerer et ferietilbud med dagstur for familier med lav inntekt. Du trenger ikke å ha stått på ski før eller ha erfaring med DNT for å bli med på denne turen. Det blir litt ulike aktiviteter, men vi lover felles opplevelser ute i naturen sammen med andre familier. Vi legger bort mobiler og nettbrett og skal finne på hyggelige og gøye aktiviteter sammen. Vi skal for eksempel ake og leke ute i snøen, gå på ski, brenne bål og dele gode opplevelser. Turen går til Sandripheia Fritidspark i Vennesla kommune, og vi setter opp buss som går fra Kristiansand rutebilstasjon og tilbake igjen på ettermiddagen.

Her finner du mer informasjon om Sandripheia: https://www.midt-agderfriluft.no/b/1035/sandripheia-i-vennesla

Dette er en tur hvor vi ordner felles måltider og transport. Alle er ansvarlige for egne barn på turen, men det blir med flere andre voksne hjelpere uten barn. Vi skal alle stå på ski, og lære å gå på ski for de som ikke har prøvd dette før i enkle løyper. Dette er lavterskel, og alle kan få til aktivitetene vi planlegger.

For å bli med må familien ha lav inntekt og minst ett barn i skolealder. Søsken får være med så lenge de er over 4 år. Både enslige forsørgere og par med barn kan melde seg på. Turen er helt gratis :)

Det blir satt opp to datoer for tur. Ved påmelding kan vi sammen bli enige om hvilken dag det passer best å være med på.

For mer informasjon og påmelding, se under.

Spørsmål? Spør!

Tur

Naturopplevelser for livet for alle - ski- og akedag på Sandripheia i Vennesla

Onsdag 24. februar kl 10 - 17

Torsdag 25. februar kl. 10 - 17

Informasjonsmøte

Det avholdes ikke informasjonsmøte. Deltagerne vil bli kontaktet pr telefon og e-post.

Oppmøtested til turen

Rutebilstasjonen i Kristiansand.

Felles buss fra Kristiansand.

Denne turen krever ikke medlemskap i DNT.

Påmelding

Du melder din interesse for denne turen ved å kontakte Miriam H. Thorsen på e-post miriam.thorsen@dnt.no eller sende SMS til 92487969 så kontakter hun deg.

Ved påmelding godtas DNT Sørs vilkår for turdeltagelse og betaling

Det vil ikke bli tatt bilder hvor deltagerne kan identifiseres.

Gratis - Prisen dekker kost, losji, transport i felles buss og turledelse.

Gratis. Leiren er finansiert av BUF-dir.

I0421

Gradering av turen

Utstyr

De påmeldte får tilsendt pakkeliste. Om dere mangler klær og utstyr så forsøker vi å hjelpe dere med det.

Turleder

Miriam H. Thorsen, 92487969 (SMS)/ miriam.thorsen@dnt.no

Naturopplevelser for livet for alle - ski- og akedag på Sandripheia i Vennesla

Har du lyst til å være med på en ski- og akedag på Sandripheia Fritidspark? DNT Sør arrangerer et ferietilbud med dagstur for familier med lav inntekt. Du trenger ikke ...