Trilletur i Arboretet

Fellestur

Dato
14. april kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Nærmiljø, Bæretur
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Å komme seg ut på tur med en liten krabat på hjul kan være en utfordring, blir med på trilleturer med Bergen Turlag og møt andre i samme situasjon som deg selv.Trilleturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i vogn. Turene går til noen av Bergen sine flotteste turområder - Frisk luft, trim og sosial hygge er stikkord som passer godt!

Oppmøte:Onsdag 14. april, kl. 11.00, ved parkeringen ved Dalsmyra

Vi går er rundttur, ca 4,5 km, i Arboretet før vi tar lunsj i det fri. Dalsmyra- Nore Korsdalen- Blondehuset- Store Milde Hovedgård- Dalsmyra. Hvis vi tar pause ved Blondehuset er det både benker og toalett. Se kart over området.

«Arboretet har Nordens største rhododendronsamling med ca. 600 kultivarer og ca. 300 arter. Vi har også Norges største rosesamling med over 500 sorter. Her er eksotiske busker og trær fra Nord-Amerika, Øst- Asia og Sørlige halvkule, en fargerik lynghage og historiske hagevekster i Blondehushagen.»

På denne turen kan en trille med vogn eller bære i meis/sele. 

Utstyr: Mat og drikke- anbefaler noe varmt på termosen, klær for været, sitteunderlag (det finnes mange benker langs ruten). 

Trilleturleder: Solveig A. Jonasson, tlf 917 77 936

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Generelle vilkår: Generelle villkår gjelder ved påmelding på alle turer og aktiviteter.

Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår.* Hold 2 meters avstand * Bli hjemme hvis du ikke er frisk * Ha god hånd og hostehygiene * Ta med egen antibac. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller Tursenteret tlf: 55 33 58 10, eller send epost: linn.senneset@dnt.no.

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Solveig Aalstad Jonasson