Rognlia via Engebråtan, tilbake via Kjaglidalen

Fellestur

Dato
24. juni kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Holleia, Vikerfjell og Vassfaret, Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

 Turen går til Rognlia gård i Lommedalen hvor bonde Tanja Storløkken tar i mot oss sammen med sine gammalnorske spælsauer. 12 km. Moderat bratt på steinete sti. 
Oppmøte: Engebråtan v/Isi kl. 11.00. Buss 240 til Smestad v/Skui.    Vi må møtes ved Smestad. Diverse forhindringer har dukket opp i det siste. Så kjører vi til der det nå er mulig å parkere - ikke så veldig langt fra Engebråtan. Husk bra støvler /sko (pr. 23. juni 2021)
Turslutt: Engebråtan v/Isi.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  23. juni. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Rognlia via Engebråtan, tilbake via Kjaglidalen

 Turen går til Rognlia gård i Lommedalen hvor bonde Tanja Storløkken tar i mot oss sammen med sine gammalnorske spælsauer. 12 km. Moderat bratt på steinete sti.  Oppmøte: Engebråtan v/Isi ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Beate Heilemann
  • Edgar Hamre