Kom deg ut-dagen DNT Ringerike

Arrangement

Dato
5. september 2021 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Seniorer
Arrangører
Barnas Turlag Ringerike, DNT Ringerike , Friluftslivets uke
Turområde
Holleia, Vikerfjell og Vassfaret, Oslomarka (se kart)
Turkode
Barnas Turlag
Dette arrangementet er over!

Årets arrangement blir hos Steinsletta Havkajakk klubb (SHKK) på Sundvollstranda fra kl. 11-15:00. Det blir muligheter for barna å teste barnekajakker. Voksne kan teste kajakker. Det vil være representanter fra kajakk-klubben til stede for instruksjon. Vi har også våre 8 nye kanoer, slik at familier kan forsøke å padle kano. Instruktør vil være til stede på vannet for å ivareta sikkerheten og veilede de som trenger det. Ta med egen vest hvis du har, ellers har vi også noen til låns. 

Det blir natursti med fine premier til alle barna og stand med informasjon både fra DNT Ringerike, Bedriftsidretten med "Ti på topp" og Hole og Ringerike Turskøytegruppe. Hardaade Vikingskipforening vil også være til stede på dagen, slik at de som ønsker kan få se den spennende byggeprosessen og mulighet til å stille spørsmål. Ta med egen lunsj, det er mange fine gressområder og svaberg der dere kan spise medbrakt nistepakke.

Vi har tidligere annonsert at vi  fyrer i bålpanner og popper popcorn og byr på kaffe, men det utgår dessverre siden det er så tørt. Men istedet har Turbo sagt han svinger innom et tur for han er likevel i nærheten :-)

Det blir satt opp en fellestur opp Kleiva kl. 1300 med DNT-turleder.

Passer best for: Alle barn og familier, besteforeldre med barnebarn. Voksne og seniorer uten barn er også velkommen.

Påmelding på knappen øverst til høyre på denne siden (meld på alle som skal være med) eller meld din ankomst ved å sette "skal" eller "interessert"på vårt arrangement på Facebook.
Vi krever påmelding på alle våre turer og arrangementer i 2021.

Adkomst: Sundvollstranda. Se etter våt DNT beach-flagg.

Samarbeidspartnere på Kom deg ut-dagen:

  • Bedriftsidretten "ti på topp" stiller med informasjon og veiledning: http://ringerike.xn--tiptopp-gxa.no/
  • Turskøyter Hole og Ringerike stiller med info for de som gleder seg til frost og vinter: https://www.facebook.com/groups/571945863548164
  • Hardaade Vikingskipforening vil være til stede: Hardraade Vikingskipforening | Norge
  • Tidligere har vi samarbeidet med med Ringerikes Soppforening på Kom deg ut-dagen, men i år har de sin soppkontroll med turer på Damtjern: https://ringerike.soppognyttevekster.no/arrangementer/soppkontroll-22/
  • Friluftslivets uke: https://friluftslivetsuke.no/aktivitet/kom-deg-ut-dagen/

Last opp flyer

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT 

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Vi krever forhåndspåmelding på alle turer i 2021, for ev. smittesporing. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Kom deg ut-dagen DNT Ringerike

Årets arrangement blir hos Steinsletta Havkajakk klubb (SHKK) på Sundvollstranda fra kl. 11-15:00. Det blir muligheter for barna å teste barnekajakker. Voksne kan teste kajakker. Det vil være representanter fra kajakk-klubben til ...

Kontaktinformasjon: