Risfjellet (1309)

Jæren Turlag, Stavanger Turistforening
Ryfylkeheiane (se kart)
1309

Risfjellet er en flott og populær fjelltopp i Gjesdal kommune ikke langt fra Ålgård sentrum. På toppen er vi rett innenfor Kongeparken på 312 m.o.h. Der vi har god utsikt over Ålgård og store deler av Jæren. Nordover har vi utsikt til Sandnes og Stavanger og er været bra kan vi se langt innover Ryfylke.

Det blir vandring langs kanten av Flassavatnet, patruljering langs grensen til Sandnes før vi tar fatt på selve oppstigningen til toppen. Nedstigningen fra Risfjellet går på stien på sørsiden av fjellet, mens siste etappe går på kulturmark tilbake til Parkeringsplassen.

Oppmøte:
10.30 På parkeringsplassen ved Gjesdal idrettspark. (For å komme til Gjesdal Idrettsanlegg tar en av ved Meierikrossen som ligger der en kjører ut av Ålgård sørover. En fortsetter videre opp mot Solås til Idrettsanlegget. Man må kjøre helt inn og bak den nye idrettshallen.)

Turledere:
Ragnar Egeland         Mob:    995 96 611
Berit Egeland              Mob:    977 14 309

Ta med:
Mat og drikke. og gode tursko.

Pris:
Gratis for medlemmer, kr 40 for ikke-medlemmer. Vi har Vipps.

Påmelding:
På grunn av smittevern må vi avgrense gruppestørrelsen til maks 30 deltakere og vi krever påmelding for å delta. Vi følger STFs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Om det er mulig, vil vi øke deltakerantallet på turen.

Arrangør:
Turgruppa Høgt og Lågt som er en turgruppe med turer "for alle" i Jæren Turlag.

Risfjellet (1309)

Turledere: