Risfjellet (1309)

Fellestur

Dato
13. november kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Høgt-Og-Lågt, Rundtur, Topptur
Arrangører
Jæren Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1309

NB!! Smittevernsreglene er opphevet. Det er ikke lenger påkrevd med påmelding på turer, og det er  ingen begrensninger på anntall deltakere. Men du må fremdeles holde deg hjemme om du føler deg syk.

Risfjellet er en flott og populær fjelltopp i Gjesdal kommune ikke langt fra Ålgård sentrum. På toppen er vi rett innenfor Kongeparken på 312 m.o.h. Der vi har god utsikt over Ålgård og store deler av Jæren. Nordover har vi utsikt til Sandnes og Stavanger og er været bra kan vi se langt innover Ryfylke.

Det blir vandring langs kanten av Flassavatnet, patruljering langs grensen til Sandnes før vi tar fatt på selve oppstigningen til toppen. Nedstigningen fra Risfjellet går på stien på sørsiden av fjellet, mens siste etappe går på kulturmark tilbake til Parkeringsplassen.

Oppmøte:
10.30 På parkeringsplassen ved Gjesdal idrettspark. (For å komme til Gjesdal Idrettsanlegg tar en av ved Meierikrossen som ligger der en kjører ut av Ålgård sørover. En fortsetter videre opp mot Solås til Idrettsanlegget. Man må kjøre helt inn og bak den nye idrettshallen.)

Turledere:
Ragnar Egeland         Mob:    995 96 611
Berit Egeland              Mob:    977 14 309

Ta med:
Mat og drikke. og gode tursko.

Pris:
Gratis for medlemmer, kr 40 for ikke-medlemmer. Vi har Vipps.

Påmelding:
Det er ikke lenger påkrevd med påmelding på turene.

Arrangør:
Turgruppa Høgt og Lågt som er en turgruppe med turer "for alle" i Jæren Turlag.

Risfjellet (1309)

NB!! Smittevernsreglene er opphevet. Det er ikke lenger påkrevd med påmelding på turer, og det er  ingen begrensninger på anntall deltakere. Men du må fremdeles holde deg hjemme om du ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Berit Egeland
  • Ragnar Egeland