Ski og snølek på Alexander Grieg (13-17 år)

22. januar kl. 17:00
24. januar kl. 17:00
Fellestur, , Hyttetur, Aking, Tema, Aktivitetskort
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Er du klar for en hyttetur fylt med masse aktivitet i og rundt hytten? På denne turen blir det skitur og skilek i nærområdet, og bordtennisturnering og god mat om kvelden.

Fredag:

Vi ankommer hytta, fordeler sengeplasser og lager en god middag på kvelden.

Lørdag:

God frokost! Vi tar på oss godt med klær og tar oss en skitur med påfølgende snøaktiviteter utenfor hytten. På kvelden har vi ulike leker/konkurranser og vi lager oss en deilig middag.

Søndag:

Denne dagen lager vi først til snøaktiviteter utenfor, før vi vasker ut og retter nesen mot Bergen og hjem.

Turledere: Julie Dorthea tlf. 994 00 803,

Julie Myran tlf: 944 30 206

Eva Henjesand, tlf 993 97 364

Transport:

Alle tar med munnbind og antibac til togreise.

Oppmøte fredag 22 januar kl.16.30 ved billetautomatene på Jernbanestasjonen. Toget gå kl.16.58. Vi går av på Dale. Her henter innleid minibuss oss, og kjører oss til komuneskiltet til Voss. Herfra går vi til Alexander Grieg (15 min trasking).

På søndag bruker vi innleid buss kl.15 fra kommuneskiltet til Dale, og lokaltoget fra Dale kl.16.14 herfra til Bergen. Ankomst Bergen kl. 16.58

Les her for generelle vilkår

Spørsmål? Ta kontakt med administrasjonen om påmelding eller andre ting du lurer på. bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 10

Pris: 500 kr for medlemmer,  for 800 ikke-medlemmer. Er du ikke medlem? Bli medlem her . Inkludert i prisen er turledelse, innleid buss fra Dale, to overnattinger på hytta, middag fredag og lørdag, lunsj lørdag og søndag. Togbilletter er inkludert i prisen og kjøpes av turansvarlig. Ta med det du ønsker å spise til frokost selv. Turen er sponset av Molastiftelsen.  Hvis fullt, sett deg på venteliste så tar vi kontakt hvis det blir ledig plass.

Turledere:

• Julie Dorthea Nilsen-Risøy