Kveldsmattur til Rolland

Fellestur

Dato
6. oktober kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kos, Nærmiljø, Barn
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
712
Dette arrangementet er over!

Pakk kveldsmaten i sekken og bli med Barnas Turlag på koselig bålkos og kveldsmattur til Rollandsoksen i Åsane

Ta med kveldsmaten, gjerne noe du kan varme på bålet, og bli med oss til Rollandsoksen. Det er ikke lange biten å gå - fokus er på lek og morro - det å være ute sammen. Vi går til en bålplass. Det tar cirka 15-20 minutter å gå fra parkeringsplassen til Kollåsen skole/Gnist Barnehage. Vi gleder oss! 

Kveldsmatturer har blitt en fin tradisjon i Barnas Turlag Bergen. Det er turer andre onsdag i hver måned. Noen onsdager blir det flere turer samtidig, i forskjellige bydeler. Turlederne på disse turene er frivillige i Turlaget og gjør en fantastisk innsats. 

Oppmøtested: Starten på parkeingsplassen til Gnist barnehage/Kollåsen skolen. Her kan vi også parkere. Vi er like ved siste busstopp på toppen av Kollåasen/Rollandslia.

Oppmøtetid: 17:30

Turledere: Siri (994 58 656)

Mat: Ta med kveldsmat og drikke til familien din. 

Utstyr: Hodelykt/lommelykt, refleksvest, sitteunderlag og klær etter været. Vi tenner bål, så ta gjerne med en kubbe til bålet.
Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen

Pris: Turen er gratis for alle. Ingen påmelding, det er bare å møte opp. Men avhengi av Covid-19 utviklingen kan det komme påmeldingskrav. Vil bli oppdatert i så fall.

Vilkår: Du er selv ansvarlig for å ha lest gjennom våre generelle vilkår i forkant av turen.
Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle tar med sin egen antibac. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring adm.ansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, Linn på tlf. 55 33 58 27 eller send epost: Linn.senneset@dnt.no 

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55 33 58 27
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Elisabeth Eide
  • Siri Helene Sætersdal