Telemarkskveld i Vassfjellet med DNTung Trøndelag

Kurs

Dato
27. januar kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Telemarkkurs, Telemark, Vassfjellet, Dntungtrøndelag
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNTung Trøndelag har flere vinterturledere som ønsker å slå et slag for den tradisjonsrike bratt nedoverbakke skiteknikken telemark på fjellski med stålkant.

I den forbindelse inviterer vi deg med til Vassfjellet hvor vi øver oss på telemark-kjøring på fjellski i de enkle bakkene. Vi stiller med instruktører som gir en grunnleggende innføring i ski- og svingteknikk på turski med stålkanter. Hvis skiene har BC-binding må denne være i kombinasjon med stødige skisko. Det anbefales slalomstaver eller teleskopstaver i stedet for turstaver.

Kvelden vil inneholde innføring i telemarkssvingen, praktiske øvelser, kjøring i bakken og personlig tips for å utvikle teknikken.

 

Pris: Kurset er gratis for DNTung medlemmer, 150 kr for de som ikke er medlem av DNT. Les mer om medlemsskap i DNT her

Heiskort og transport t/r skisenteret betales av den enkelte.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Det i en tidsavgrenset periode kun er åpent for personer bosatt i samme kommune, jamfør gjeldende smittevernsanbefalinger. Denne turen er berørt av denne begrensningen.

Velkommen til en sosial og læringrik kveld i bakken!

Telemarkskveld i Vassfjellet med DNTung Trøndelag

DNTung Trøndelag har flere vinterturledere som ønsker å slå et slag for den tradisjonsrike bratt nedoverbakke skiteknikken telemark på fjellski med stålkant. I den forbindelse inviterer vi deg med til ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no