Yogacamp på Reindalseter

12. juli kl. 15:00
16. juli kl. 16:00
Turtyper
Annet, Yoga, Arrangement, Fottur, Yogacamp, Turkatalog2021_Baseferie, Turkatalog2021_Kurs
DNT Sunnmøre
Tafjordfjella (se kart)

Er du ute etter indre og ytre ro i harmoniske omgivelser? Reindalseter i vakre Tafjordfjella er et perfekt sted for yoga. Hytta ligger i en dal med en flere hundre år gammel furuskog. Sammen med Yam Yoga i Ålesund inviterer vi til en herlig uke med yoga og tur.

Det blir to økter med yoga hver dag; en dynamisk aktiv yoga på morgenen, og en roligere, oppbyggende økt på ettermiddagen. Begge med både meditasjon og pranayama. Det blir også lagt opp til fotturer hver dag med DNT-turledere. Gjennom hele oppholdet nyter vi Reindalseters bevertning med full kost og losji samt oppredde senger.

Ta gjerne med familien til Reindalseter. De kan selvfølgelig bo der og nyte omgivelsene uten å delta på yogacampen. Da gjelder vanlige overnattingspriser. Alle er velkommen til å delta på aktivitetene ute, både yoga og turer. Årets yoga camp blir en eksklusiv variant, med bare 10 deltakere.

Ankomst Reindalseter senest kl 1500. Parkering ved Zakariasdammen. Turen til Reindalseter går på tydelig sti langs vannet, opp forbi fossen og over Haugane og videre ned til Reindalseter. Turen tar ca. to timer. Innsjekking og gjøre seg kjent. Middag og kaffe.

Se DNTs pakkeliste for sommerturen

Prisen inkluderer mat, opphold og oppredd seng på Reindalseter, to yogaøkter og tilbud om tur hver dag. Pris for ikke medlemmer tilsvarer yoga campen og DNT medlemsskap tilsammen.

Vi forholder oss til myndighetenes retningslinjer for smittevern, som har følger for antall gjester på hytta totalt, opplegg for bespisning, forhåndsbestilling av rom og renhold på hytta.

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Yogacamp på Reindalseter