Kom deg ut-dagen 2021 på Skihytta

Dette arrangementet er over!

I forbindelse med den Nasjonale Kom Deg Ut-dagen, inviterer Barnas turlag tradisjon tro til en morsom ute-dag på Skihytta med både pølser på bål, tursti med quiz, aking og generell hygge.

Vi rigger oss til ved skihytta fra kl 12, og fyrer opp bål i bålgruva ved hytta. Der serverer vi pølser og bålkaffe, og vi har en velkomstgave til dere. Det blir også en liten premieutdeling for de som deltar på Turtippen - som er både for barna og de voksne.

Vi ønsker både store og små og familier velkommen til ei trivelig stund med oss ute i naturen, og vi håper på fint vær og godt med snø!

Utstyr kan lånes hos Skattkammeret på Mørkved eller hos BUA i sentrum. Vi blir også å ha med litt utstyr til låns. Vi gleder oss!

NB: det er plassbegrensninger pga covid-restriksjoner, så det er bare plass til 50 deltakere. Så sikre deg plass ved å melde deg og familien på nå. Når det gjelder påmelding er det viktig at du følger alle stegene, og at du sjekker du har fått en e-post med bekreftelse.

I en tidsavgrenset periode er det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune som foreningen / turlaget hører hjemme i.

Turledere:

• Kari Helene Ofstad