Nissegrøt på låven (855)

Arrangement

Dato
29. november 2020 kl. 12:00 - 12:45
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Seniorer, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turkode
855
Dette arrangementet er over!

Hver søndag i advent åpner Gramstadtunet dørene for nissegrøt med tilbehør. Besøk oss før eller etter tur, og kjenn på stemningen, den gode grøten og de kjekke julegavetipsene!

Forhåndsbooking av bord

I år må alle booke bord på forhånd for å ivareta smittevern på best mulig måte. Vi kommer til å ha nissegrøt både i Gramstadhuset og Friluftslåven med begrenset antall besøkende på en gang. Dere booker på den datoen og klokkeslettet som passer best for dere og får disponere bordet i 45 minutt. Det er tilgjengelig 20 plasser på låven og 16 plasser i huset pr time.
NB! Hver booking må kunne sitte samlet ved samme bord, 4-6 personer pr bord. Ved booking av flere bord må dere gi beskjed hvor mange som kan sitte samlet pr bord.

Bordreservasjon på Friluftslåven
Bordreservasjon på Gramstadhuset

Pris

Ved forhåndsbooking betaler dere for grøt med tilbehør inkludert saft og pepperkaker:

Voksen, medlem kr 65/ ikke medlem kr 75
Barn 0-12, medlem kr 40/ikke medlem kr 45

Kaffe, te, kakao, brus, is, snacks og andre varer kan kjøpes utenom.
Vi har et lite utvalg av varer som er kjekke julegavetips, inkludert 150 Turer!
All betaling er ved bruk av Vipps.

Juleaktivitetspakke for barn

I og med at det ikke er mulig å ha fellesaktivitet for barn av smittevernhensyn har vi laget til en aktivitetspakke til barn til kr 50.
Pakken inneholder naturbingo (til turen), utstyr til juleverksted og en søt overraskelse eller to.
Forhåndsbestill juleaktivitetspakke ved å betale via Vipps på nr. 645417 Husk å merke betalingen med navn og datoen dere skal på Nissegrøt.  

Last ned nissegrøtplakat.   

Hvordan komme dit?

Huset på Gramstad ligger 10 minutter fra Sandnes sentrum og midt i Nord-Jærens største friluftsområde. Følg Daleveien på østsiden av Gandsfjorden. Kjør fordi Aspervika og Sandvika og ta av ved skilt merket Dalsnuten. Kjør bakken til topps og stopp ved stor parkeringsplass. Veien er fylkeskommunal og saltes og brøytes slik at det er lett å komme seg opp bakken. 

Velkommen til førjulskos!
 

Nissegrøt på låven (855)

Hver søndag i advent åpner Gramstadtunet dørene for nissegrøt med tilbehør. Besøk oss før eller etter tur, og kjenn på stemningen, den gode grøten og de kjekke julegavetipsene! Forhåndsbooking av ...

Kontaktinformasjon: