Avlyst Nybegynnervennlig stiløpehelg på Langavatn (816)

15. oktober kl. 16:00
Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, Fjellsport, Stiløping, Trailrunning, Stiløpetur
Stavanger Turistforening, STF Fjellsportgruppa
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet har allerede startet!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Vi drar til Langavatn, høyt oppå fjellet i Frafjordheiane landskapsvernområde. Vi bruker hytta som base for en helg med stiløping i et utrolig flott område. Dette er en nybegynnervennlig tur. Vi drar deg gjennom det mest nødvendige utstyret du trenger, og lærer deg hvordan du skal planlegge en stiløpetur på fjellet. Én av turene legger vi til verdensberømte Kjerag! Etter endt tur spiser vi god mat sammen på hytta.

Planleggingsmøte

Tirsdag 14. september kl. 18.00 i Klostersalen i STFs lokaler i Olav Vs gate 18.

Ta gjerne med terrengløpesko og sekk til møtet.

Dag 1 - Fredag

Avreise med bil etter jobb, samkjøring avtales på planleggingsmøte. Vi parkerer ved bommen på anleggsveien og GÅR inn til Langavatn. Felles middag ved ankomst.

Dag 2 - Lørdag

Felles frokost, oppvarmning og stiløpetur til Kjerag. Turen vil være i rolig (løpe-) tempo tilpasset gruppen med flere pauser. Felles middag på kvelden.

Dag 3

Felles frokost, oppvarmning og mulig stiløpetur i området alt etter formen. Utvask av hytte og tilbake til bilene og Stavanger.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Medlem i DNT / ikke medlem
900/1200 kroner

Inkludert i prisen

Turledelse, administrasjon, to overnattinger og middag to kvelder. Frokost, lunsj og snacks må deltakerne ha med selv.

Pakkeliste

Terrengløpesko, liten sekk til dagstur, drikkeblære eller vannflaske, (varme) pauseklær, niste og energi til dagsturen. Lakenpose og putevar, stor sekk, ekstra klær, hytteklær. For de som har lyst er det fint å ta med kart og kompass. Hold av litt plass i sekken til felles proviant.

Vi anbefaler ellers å følge DNTs pakkeliste sommerturer

Krav til deltakerne

God kondisjon og evne til å bevege deg godt i ulendt terreng.

Transport/kjøring

Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil i henhold til  fordeling på planleggingsmøtet. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. Skriv i kommentarfeltet dersom du har anledning til å stille med bil.

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Tale Klingsheim, på e-post tale@stf.no.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre arrangementer fra fjellsportgruppa