I kanten av Garborgs rike - nærtur på Jæren (1328)

Fellestur

Dato
5. mai kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ettermiddagstur, Nærtur, Kveldstur, Jæren
Arrangører
Jæren Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1328
Dette arrangementet er over!

Bli med på ein fin rundtur på Undheim, i kanten av Arne Garborgs rike. Turen starter frå Undheim skule og går langs Hå elva til kapellet. Vidare over brua og mot Litla-Undheim og til høgre mot Krusaholen og Hålå. Her går det oppover, og me vert belønna med flott utsikt over jærlandskapet. Nå er me på toppen, og svinger nedover mot Litla-Undheim og tek vegen tilbake til skulen. Turen går stort sett på traktorveg. Turen er ca 6 km lang og det vil gå ca 1,5-2 timar på turen.

 • Oppmøte
   Undheim skule - parkeringsplass ved skulen kl. 17.30
 • Turleiar
  Steinar Undheim, 90541357
   
 • Påmelding
  På grunn av smittevern må vi avgrensa gruppestorleiken til maks 30 deltakarar og vi krev påmelding for å delta. Vi følgjer STFs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese meir om denne her.

Denne turen er ein av nærturane som går kvar annan onsdag kl 17.30 på Jæren. Nærturane er eit samarbeid mellom Jæren Turlag og kommunane Time, Hå, Klepp og Gjesdal. Jæren turlag har eit fadderlag som har ansvaret for merkinga av 23 næturer i dei fire kommunane.

I kanten av Garborgs rike - nærtur på Jæren (1328)

Bli med på ein fin rundtur på Undheim, i kanten av Arne Garborgs rike. Turen starter frå Undheim skule og går langs Hå elva til kapellet. Vidare over brua og ...

Kontaktinformasjon:

 • Steinar Undheim
 • Tlf. 90541357

Turleder:

 • Steinar Undheim