Kveldstur til Fløya

Fellestur

Dato
20. oktober kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Aktivitet Fottur, Blikjent, Lavterskel
Arrangør
DNT ung Troms
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Tirsdag 20. august blir det rolig kveldstur til Fløya! Lavterskeltur der fokuset ligger på å bli litt kjent med hverandre og det åpnes opp for at dere kan komme med innspill på hva dere har lyst til å finne på i høst!

Vi møtes ved Ishavskatedralen, for de som eventuelt bor nærmere og vil møte oss underveis er det også helt greit :)

Håper du vil bli med på en kveldstur med DNT ung :)

NB! Kjenner dere på noen symptomer eller ei lett forkjølelse hold dere hjemme. Det kommer flere turer :) Husk avstand og antibac!

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

 

 

Kveldstur til Fløya

Tirsdag 20. august blir det rolig kveldstur til Fløya! Lavterskeltur der fokuset ligger på å bli litt kjent med hverandre og det åpnes opp for at dere kan komme med innspill på hva dere ...

Kontaktinformasjon:

  • Lene Bækkevold
  • Tlf. 94206915

Turleder:

  • Lene Bækkevold