Avlyst Isklatresamling i Flåm

Arrangement

Fra dato
8. januar kl. 19:00
Til dato
10. januar
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Turkode
805
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Med utgangspunkt i Flåm kan man nå et stort utvalg av linjer både i Gudvangen, Flåmsdalen, og langs Rv 50 opp dalen fra Aurland. Det er varierte turmuligheter både på høyfjellet og nede ved fjorden med linjer som er alt fra 1 taulengde og opp til noen av landets lengste. Variasjonen i høyde gjør at det stort sett alltid er mulig å finne linjer med god is til tross for ofte skiftende Vestlandstemperaturer. Mulighetene for topptau er begrenset, så alle taulag må være i stand til å lede på is.

Klatrefører for området kan lastes ned her 

Vi legger til rette for egne turer på dagtid, og sosialt måltid på kveldstid. 

Program:

Fredag: Oppmøte i Flåm fredag ettermiddag.

Lørdag: Tur i egne taulag med felles middag på kvelden.

Søndag: Tur i egne taulag. Retur på ettermiddag/kveld.

Overnatting blir på Brekke Gard Hostel: https://brekke-gard-hostel.norway-hotel.com/en/

Pris: Prisen inkluderer koordinering, overnatting og felles middag lørdag. På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur og verne natur. Bli medlem i DNT!

NB: Dette er en samling der koordinator kun ordner overnatting og koordinerer transport. Deltakerne går egne turer etter "ferd etter evne"-prinsippet, og må selv ha de tekniske ferdighetene som kreves. De må også ha evne til å vurdere is, skredforhold, og andre alpine farer. DNT vil ikke stille med noe utstyr.

Korona: Turene må tilpasses de til enhver tid gjeldene smitteverntiltak bestemt av FHI og DNT. For utfyllende informasjon se  https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

 

Spørsmål? Kontakt Knut på mail knutholterrygh@gmail.com eller tlf 40620668 hvis du har spørsmål.

Spørsmål om påmelding ta kontakt med bht@dnt.no eller tlf. 55 30 48 50

Isklatresamling i Flåm

Med utgangspunkt i Flåm kan man nå et stort utvalg av linjer både i Gudvangen, Flåmsdalen, og langs Rv 50 opp dalen fra Aurland. Det er varierte turmuligheter både på høyfjellet ...