Kurs i småviltjakt for ungdom - i samarbeid med NJFF Troms.

23. oktober kl. 18:00
25. oktober kl. 18:00
Kurs, Temakurs, Småviltjakt, Njff, Jegerprøven
DNT ung Troms, NJFF Troms
Dette arrangementet er over!

Sett av helga 23. til 25. oktober! Da blir det småviltjaktkurs - kun for ungdom! Kurset avholdes i Dividalen i Målselv, så du kan allerede begynne å glede deg til ei helg i indre Troms!

NB! Med forbehold om at smittesituasjonen med korona lar oss gjennomføre.

Takket være støtte fra Troms fylkeskommune, har vi inngått samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund i Troms: Vi ønsker enda flere ungdom skal bruke naturen!

Kurset Introjakt Småvilt er i første rekke masse praktisk jakt, men vi vil også bruke anledningen til å lære mer om småviltjakt og våre jaktbare arter. Hovedfokus blir likevel jakt på type, skogsfugl og hare.

Under kurset vil dere få veiledning i praktisk jakt av NJFF-Troms og deres erfarne instruktører og det legges opp til ett kurs, hvor deltakerne får være med på støkkjakt og jakt med hund.

Kursavgiften inkluderer jaktkort og felles middag lørdag kveld.

Overnatting i Teltcamp. Mulig heter for å ligge i eget telt for de som ønsker det.

Ta med personlig utstyr, våpen og mat for hele helga.

Låner du våpen, husk utlånserklæring.

Aldersgruppe: Kurset er rettet mot ungdommerer i alderen 14-26 år. Alle over 16 år som vil være med på småviltjaktkurset må ha jegerprøvekurs. De som er mellom 14 og 16 kan delta på opplæringsjakt uten jegerprøven.

Pris:  kr. 300,- for medlemmer av NJFF og DNT-ung. Kroner  1000,-  for ikke-medlemmer.
PS. Er du medlem av NJFF og ikke DNT, ta kontakt med Anders (anders.einung.hansen@gmail.com) for å få rabattkode.

Påmelding: På NJFF Troms sine nettsider

Korona: Vi følger DNT sin smitteverninstruks som er utarbeidet i samarbeid med myndighetene. Alle må ta nødvendige, personlige hensyn og personer med symptomer som mulliggjør korona og/eller som er i risikogruppa bes holde seg hjemme. Alle som ikke tilhører samme husstand, skal holde minimum en meter avstand. Deltakere som ikke følger turlederens anmodninger kan bli bedt om å forlate turgruppa.

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Turleder:

• Lene Bækkevold