Avlyst Kosetur til Kaldavass (16-26 år)

13. februar kl. 08:00
14. februar
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Ungdom
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene, Vestlandet
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga de nye retningslinjene i forhold til smittevern

Klar for å en hyttetur med mye kos og god stemning? Vi tar turen til Upsete og Kaldavass. Området byr på fantastiske turmuligheter. Vi gleder oss til tur, hyttekos, snø og flott natur.

OBS! Med forbehold om ok værmeldinger.

Smittevern

Vi følger råd angående gjennomføring av kurs, og har en egen smitteverninstruks i DNT. Koronaberedskap og smitteverninstruks i DNT

Turleder Mari og Hanna gleder seg til kosetur til Kaldavass. Du kan se frem til mye kortspill og god mat mens det knitrer i ovnen. Men du kan også få fine utfordringer i områdene rundt Kaldavass. Om været tillater kan vi prøve å komme oss opp på de høyeste toppene. Blir lek rundt hytta, graver snøhule eller har snøballkrig.

Hvem passer turen for: Fra 16-26 år

Oppmøtested: Jernbanestasjonen, ved billettautomatene.

Oppmøtetid: Lørdag 13.februar kl. Togstasjonen kl 8:15. Toget går 8:39. Fremme på Upsete kl. 10:45.

Hjemreise: Tar toget fra Upsete 15:45, tilbake i Bergen kl 17:56.

Om du har spørsmål om turen kan du kontakte:

Hanna, tlf. 45117424 eller Mari, tlf. 99106813

Turledere tar kontakt i uken før turen.

Vilkår: Se generelle vilkår

Mat: Deltakerne tar med seg brødmat (inkl. pålegg) til nistepakke alle dagene, samt til frokost, også turmat/snacks. Det er ikke mat på hytten! Turlederne handler inn middag til lørdag.

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for vinterfjellet. Husk hodelykt! På denne turen er det obligatorisk med ski med stålkanter ikkje langrennski, varme skisko, snøbriller, skistaver med stor trinse og skiferdigheter til og ferdes i fjellheimen.

Pris: 250 kr for medlem, 500 for ikke-medlem. Meld deg inn her! Prisen dekker turledelse, overnatting og middag lørdag. Reise kommer i tillegg og må betales av hver enkelt deltaker. De som har ungdomskort kan benytte seg av dette (de som er 19 år).

Aktivitetskort: På denne aktiviteten kan du bruke aktivitetskort. Send en påmelding til silje.valla@dnt.no med løpenummer på aktivitetskortet ditt.

Kart: Kartene og annet turutstyr kan kjøpes i tursenteret i Marken. Rabattert pris for medlemmer.

Har du generelle spørsmål om turen kan du kontakte Bergen og Hordaland Turlag på telefon 55335810 eller e-post: bht@dnt.no

Turledere:

• Hanna Eskeland