Avlyst Ski og singel på Alexander Grieg (19-26 år) (Påmelding menn)

Fellestur

Fra dato
5. februar kl. 16:00
Til dato
7. februar
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Singeltur, Aktivitet Skitur, #Alexandergrieghytten, Turkatalog2021_Ungtur, Turkatalog2021_Singeltur
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
515
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga smittevernomsyn

Vi reiser ut av byen, opp i fjellet og inn i nasjonalromantikkens rike. Den grå byen blir byttet ut med vinterkledde Bergsdalen. Dette er helgen hvor du IKKE blir kjent med nye i kebabkøen klokken tre en lørdags natt, men heller med likesinnede, glidene på to planker innover fjellet i vill og vakker Vestlandsnatur. Det kan oppstå kiling i magen, glitring på stjernehimmelen, god glid på skiene, nye vennskap, svetting på panna, hygging i hytteveggen og ekstra dunking i hjertet. Men mest av alt, skal vi ha det GØY! :-) 

Røm fra bylivet for en helg og tilbring tiden med andre single, likesinnende til fjells i Bergsdalen. Det blir mulighet for felles skiturer fredag (måneskinnstur?), lørdag og søndag av varierende lenge og vanskelighetsgrad i deilig natur fra hytta. Ellers blir det mye kos i hytta med diverse aktivtierer for å bli kjent og ha det hyggelig. Det blir to gode fellesmiddager med fine samtaler. Søndag er det mulighet for ny skitur eller bare være i ro i godt lag, kanskje med noe brettspill og puste inn frisk fjelluft. 

Det er to separate påmeldingssider for å sørge for likevekt blandt oss unge lovende, én for single kvinner (19-26 år) og én for single herremenn(19-26 år).

Smittevern

Vi følger råd angående gjennomføring av kurs, og har en egen smitteverninstruks i DNT. Koronaberedskap og smitteverninstruks i DNT

Denne siden er for påmelding herre. Det er 8 plasser per kjønn. Vær rask, denne turen skjer bare en gang, da du enda var ung og fri!

Oppmøtested og tid: Bergen busstasjon perrong P fredag 5. februar klokken 16:45. Her har vi innleid buss som tar oss direkte opp i høyere strøk til Alexander Grieg hytten i Bergsdalen.

Hjemreise: Søndag 7. februar kl 17, vi har innleid buss direkte tilbake til sentrum.

Program:

Fredag:  Vi fordeler alt av fellesutstyr og går mot hytten, som ligger ca. 10 min unna hovedveien. Deretter inlosjerer vi oss og setter igang med middagslaging. Det blir ulike tillaging- og oppvaskgjenger på de to fellesmåltidene for å få til effektivitet og bli kjent oppgaver. Dersom folk har lyst og forholdene tilater det vil det bli mulighet for å gå en hodelykttur/måneskinnstur på kvelden. Resten tar en litt roligere kveld og blir bedre kjent i en varm hytte. Kvelden tas på et tidspunkt og vi gleder oss til en ny dag.

Lørdag: Vi spiser medbragt frokost og pakker med oss en liten niste og kanksje noe snacks før vi gjør oss klar for en god skidag. Vi blir bedre kjent og nyter livet sammen langt til fjells på to planker, vekk fra  dekning og annet støy. Vi begynner felles, men vi vil kanksje dele oss opp der det faller seg naturlig. Tilbake i hytta blir det litt avslapping etter en lang og deilig dag traskende og glidene i fjellet. Etter en rolig knekk setter vi igang med middagslaging. Stemningen fyres gradvis opp igjen og vi samles rundt middagsbordet for påfyll av energi og å minne oss selv på at vi kun er unge og lovende én gang i livet. En effektiv oppvaskgjeng senere løper kvelden som den gjør. 

Søndag: Vi spiser frokost og vasker/rydder ut av hytta før vi tar en ny skitur. Vi tar med matpakke og spiser lunsj ute. 

Transport: Vi kjører felles innleid buss tur/retur.

Utstyr: Fjellski, staver, skisko, sovepose/lakenpose, vindtett skallbekledning, ullundertøy, ullgenser, buff, lue, votter. Se turlagets utstyrsliste for vinterfjellet. Nærmere turen vil deltakere få tilsendt pakkeliste. Antibac og munnbind.

Mat: Middag fredag og lørdag er inkludert. Frokostmat, nistemat og evt. snacks på tur må taes med selv. Det er ikke matvarer til salgs på hytta. 

Turledere: Tuva, Mari, Kristoffer og Ellen

Generelle vilkår: Les dem her.

Pris: kr 800 DNT-Medlem. kr 1100 ikke-medlem. Bli medlem i DNT.  Prisen inkluderer felles transport fredag og søndag med innleid buss for gjengen rett fra sentrum til Alexander Grieg hytten i nydelige Bergsdalen. Samt hytteovernatting hele helgen. I tillegg til middag både fredag og lørdag som vi lager felles mens vi blir bedre kjent, all mat utover det må dekkes av den enkelte. Prisen inkluderer også turledelse hele helgen av kursgodkjente turledere fra DNT-ung, de ordner med nødvendig sikkerhetsutstyr.  

Spørsmål? Ta kontakt med Bergen og Hordaland Turlag på epost: bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 10

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Tuva Ausdal Hjartholm
  • Ellen Storruste Røe
  • Mari Ingeborg Hope Nesse
  • Kristoffer Olsnes