Gratis filmworkshop for barn på Gramstad uke 31

29. juli kl. 12:00 - 12:45
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Anbefalt alder 9-12 år

Fra onsdag 29/7 t.o.m søndag 2/8 holder filmformidler Lene Heimlund Larsen gratis filmworkshop for barn på Stavanger Turistforening sitt anlegg på Gramstad. Det er plass til to grupper à 20 barn – én klokken 12, og én klokken 13.  Første mann til mølla! Workshopen holdes i det hvite huset like ved kaféen - kaffe til de voksne, kunnskap til barna! Alle barn må delta i følge med en voksen.

VIKTIG INFO: Vi arrangerer Gratis tureventyr , natursti med mange kjekke aktivieteter parallelt med denne workshopen. Tureventyr har egen nettpåmelding med maks 200 deltakere. For å sikre deg plass er det viktig at du melder deg på i forkant. Det vil si at du må melde deg på to steder for å få tilgang til begge aktivitetene. DU KAN MELDE DEG PÅ TUREVENTYRET HER

Lene Heimlund Larsen har over 20 års erfaring fra film og media. Hun har jobbet som journalist og med kunst og film-formidling i blant annet skolen i flere år. Gjennom flere barneprosjekt har fokuset vært på hvordan barn kan forstå virkemidlene bak film og videoproduksjon samt best utfolde seg innen egne prosjekter. Barn bruker mye video i læring i skolen i dag, i tillegg befinner de seg på sosiale medier. Ved å gjøre dem bevisste på virkemidler som brukes i film, video og i bilder, så kan de forholde seg til mediene på en annen måte. Hvordan kan de selv lage den kjekkeste filmen med det beste budskapet etc. Her vil vi se litt på hvordan en film faktisk blir til. Lys, lyd, klipp, og ikke minst fortelling. Vi ser på «Tottori! Sommeren vi var alene» og snakker med ungene om hva de tenker, for så å belyse hvilke virkemidler som er brukt for å skape magi på lerretet. Heimlund Larsen er utdannet TV- og videoprodusent fra USA, med filmhistorie som videreutdannelse.

Etter endt workshop inviterer vi barna til å sende inn egne filmsnutter med turtema til tottori@dnt.no, så klipper vi dette inn som elementer i musikkvideoen vi lager sammen med Tottori og Barnas Turlag!

Gratis filmworkshop for barn på Gramstad uke 31

Anbefalt alder 9-12 år Fra onsdag 29/7 t.o.m søndag 2/8 holder filmformidler Lene Heimlund Larsen gratis filmworkshop for barn på Stavanger Turistforening sitt anlegg på Gramstad. Det er plass til ...