Coasteering på Syltøy (13-15 år)

Fellestur

Dato
9. august 2020 kl. 10:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Hav, Lek, Coasteering, Dntungbergen, Ungom
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Turkode
548
Dette arrangementet er over!

Vi tar utfordringen og hopper i havet! Blir du med på en actionfylt aktivitet på Syltøy? Vi har fullt utstyr på og hopper fra den høyden vi har lyst til. 

Under kyndig veiledning fra profesjonelle og lommekjente instruktører får du muligheten til å prøve Coasteering. Vi drar ut til Syltøy. Her blir det masse action og lek i vannet. Etter coasteeringen kan man skifte i garderober. Her blir det også servert en varm kakao etter coasteeringen. Vi kan også grille litt etter coasteeringen. 

Program for coasteeringen: Påkledning og fordeling av utstyr, coasteering 1,5 t, omkledning og skifte. Avsluttes med varm kakao inne.

Aldersgrense: 13-15 år 

Oppmøtested:  Hølmavegen 26, 5357 Fjell. Dette er gamle Syltøy skole kl. 10.00. Aktiviteten er ferdig kl 14.30. Foreldre som kjører barne kan vente i området, ta seg en tur eller komme tilbake for henting når aktiviteten er over. 

Utstyr: Ullsokker, ullundertøy til å ha på etter coasteringen, ekstra sett undertøy og håndkle. En vanntett pakkepose. 

Mat og drikke: Ta med nistepakke og drikke, gjerne noe varmt på termos. Vi tar med grillkull, så etter coasteering kan du grille det du vil. Feks ostesmørbrød eller anna grillmat :) 

Vilkår: Se generelle vilkår

Pris: kr.300 for medlemmer, kr.600 for ikke-medlemmer. Bli medlem her. Inkludert i prisen er turledelse,instruktører og utstyr til coasteeringen.

Spørsmål? Ring oss gjerne på tlf: 55 33 58 10, eller send en e-post til: bht@dnt.no

Sjekk ut kule bilder fra våre turer på instagram og følg med DNT ung Bergen på facebook

Coasteering på Syltøy (13-15 år)

Vi tar utfordringen og hopper i havet! Blir du med på en actionfylt aktivitet på Syltøy? Vi har fullt utstyr på og hopper fra den høyden vi har lyst til.  Under kyndig ...

Kontaktinformasjon: