DNT ung-samling 2020

13. september kl. 14:00
DNT ung
Oslomarka (se kart)

Velkommen til DNT ung-samling 2020!

Det er en glede å invitere alle lokallagene i DNT ung på samling! Dessverre fikk vi ikke muligheten til å avholde et fysisk landsmøte i år, så derfor har vi økt kapasiteten til 50 deltagere på denne samlingen.

Det faglige formålet med samlingen er å bli bedre på organisasjonsarbeid, mens det sosiale målet er å kose oss i bøtter og spann. Det blir tur, minimultisport, festmiddag, foredrag, gode diskusjoner og masse moro. Dette er altså en helg du seinere enn seint vil gjemme!

Mer detaljert info om helgen og diskusjonssaken kommer når det nærmer seg. Men jeg kan røpe at tema for diskusjonssaken kommer til å bli resolusjonen 2021. Det vil være mulig å komme med innspill både i forkant og under selve samlingen.

Snakk med din medlemsforening om de ønsker å sponse din deltagelse. Deltakerprisen er 1000kr for ungdomsmedlemmer.

NB. Grunnet at COVID-19 kan maksgrensen for antall deltagere endre seg i henhold til statens retningslinjer på større arrangement. I så fall vil det prioriteres at alle lokallagene blir representert.

Foreløpig program:

FREDAG

18:00 Ankomst og middag

21:00 Foredrag

LØRDAG

08:00 Frokost

10:00 Workshop

11:00 Tur

17:00 Middag

18:30 Diskusjonssak

SØNDAG

08:00 Frokost