Byfjellstrimmen, RUNDTUR ULRIKEN SØR, moderat/middels tempo

28. juli kl. 18:00 - 21:00
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Bergen og Hordaland Turlag, Byfjellstrimmen
Dette arrangementet er over!

Byfjellstrimmen fortsetter. Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner.

OBS!  DENNE TUREN KREVER PÅMELDING

Turbeskrivelse:  Vi går bratt opp gjennom furuskogen, passerer idylliske vann og er plutselig oppe på snaufjellet med 180 graders panoramautsikt. Det blir etter hvert mange høydemetere, men stien er lett å gå. Etter en vel fortjent rast i nærheten av Turnerhytten vandrer vi vestover, følger Korketrekkeren et stykke, før vi setter kursen mot Stemmevatnet, og tilbake til utgangspunktet.

Trasé: Sædalen - Soleibakkane - Turnerhytten - Indianerstien - Korketrekkeren - Sædalen

Turledere: Rune Samdal (tlf. 91539130), Ragnhild Haugse (tlf. 930678319, Bård Jebsen (tlf. 95035262)

Oppmøte: Bommen ved enden av Sædalssvingene, ved vannverket (se kart)

Parkering: Langs veien ved enden av Sædalssvingene

Stigning: Ca. 650 hm

Distanse: Ca. 8 km

Varighet: Ca. 3 timer

Gradering av turen: Middels

Vi oppfordrer til privat transport

Ta kontakt med turlederne om du har spørsmål til tempo og vanskelighetsgrad

Alle har ansvar for å følge smittevernregler, ta med Antibac og hold avstand. (Les generelle vilkår under)

Ta med:  mat og drikke.

Vi oppfordrer til å støtte opp om dette tilbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook

Turleder: