Byfjellstrimmen, RUNDTUR LANDÅSFJELLET , moderat/middels tempo

21. juli kl. 18:00 - 21:00
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Bergen og Hordaland Turlag, Byfjellstrimmen
Dette arrangementet er over!

Byfjellstrimmen fortsetter. Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner.  Grunnet smittevernhensyn har vi kanselert det opprinnelige turprogrammet. Vi prøver å gjennomføre 2 turer i uken i mai og juni mnd. Alle turene fremover krever påmelding. Turene blir lagt ut på nett fortløpende.

OBS!  DENNE TUREN KREVER PÅMELDING

Turbeskrivelse: Vi skal gå på vei og grusvei fra Ulriksbanen, forbi Montana og går derfra over til sti over Landåsfjellet vest mot Nattlandsfjellet. Vi tar en velfortjent pust i bakken på Landåsfjellet hvor vi nyter utsikten utover vår vakre by. Vi vil gå på variert underlag, så ha skotøy til både vei og våt sti.

Trasè: Ulriksbanen - Montana - Landåsfjellet vest - Baunehytten - Montana - Ulriksbanen

Turledere: Christine Tonning (tlf: 93613104), Marit Skotvoll (97551264)

Oppmøte: Ulriksbanen, parkering mot betaling.

Stigning: ca 300 m

Distanse: ca 9 km

Varighet: 3 timer

Vi oppfordrer til privat transport

Ta kontakt med turlederne om du har spørsmål til tempo og vanskelighetsgrad

Alle har ansvar for å følge smittevernregler, ta med Antibac og hold avstand. (Les generelle vilkår under)

Ta med:  mat og drikke.

Vi oppfordrer til å støtte opp om dette tilbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook

Turledere: