Alpint fjellsportkurs 5-dagers

Fjellsportinteresserte
Kurs, Toppturkurs, Fjellklatrekurs
DNT Romsdal, DNT fjellsport Romsdal
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)

Alpint fjellsportskurs  1.-5. aug 2020.

Starter på Julsundet 1 dag. Resten av kurset fra søndag i fjellet med overnatting på Venjesdalsbu. Avhengig av klatreerfaring. Kvanndalstinden med redning på bresprekk. Romsdalshorn og øst ryggen på Bispen.

Dette kurset egner seg for deg som er nybegynner eller har litt erfaring fra klatring, bre eller tinderangling fra før, og innholdet i kurset blir tilpasset nivået på deltagerne. 1 instruktør og 3 deltakere. Få plasser og en vil få tett oppfølging.

Hovedmål;

Kurset skal gi deltakerne en inspirerende anledning til å oppdage gledene ved å klatre ute, og det skal vise en veg til å klatre på en sikker og naturvennlig måte. Kurset skal gi deltakerne grunnlag for å kunne lede enkle ruter på naturlige sikringer.

(Mulighet å gjøre om til NF Grunnkurs klatring om det skulle være aktuelt).

Pris som inkluderer kursavgift og 4 døgn på Venjesdalsbu. Mat kommer i tillegg men vi planlegger sammen og deler på utgiftene.

Ungdom 19.-26 år:
6000,- (Medlem)
7500,- (Ikke medlem)

Voksen 27 år +
6700,- (Medlem)
7500,- (Ikke-medlem)

Kursleder vil ta kontakt med deltakerne. Evt. spørsmål send epost evt. tlf.

Sjekk også NF Grunnkurs klatring 12.-16. august HER:

Alpint fjellsportkurs 5-dagers

Alpint fjellsportskurs  1.-5. aug 2020. Starter på Julsundet 1 dag. Resten av kurset fra søndag i fjellet med overnatting på Venjesdalsbu. Avhengig av klatreerfaring. Kvanndalstinden med redning på bresprekk. Romsdalshorn og ...

Turleder:

• Ole-Morten Hestetun