Turboklubben i Kanadaskogen - tur til Viggohytten for alle

Fellestur

Dato
2. juni kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, Tur, Turbo
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet (se kart)
Turkode
7904
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Turboklubben i Kanadaskogen! 

Vi følger FHI sine anbefalinger og DNT sin smitteverninstruks for gjennomføring av aktivitet. Turkoordinatorer er ansvarlig for at de aktuelle retningslinjene overholdes. Vi ber alle deltagere å lese om DNTs retningslinjer for aktiviteter før påmelding. Alle deltakere som ikke tilhører samme husstand vil bli bedt om å holde 1 meter avstand til neste i turfølget. Pr. dd kan vi ikke låne ut utstyr, eller dele mat. Det vil ikke være anledning til å delta på Turboklubb uten påmelding i forkant. Vi vil nå ha påmelding via nettsiden her. 

NB! Alle som skal lede turer skal ha tatt smittevernkurs, det finner du her

 

Det vil ikke være anledning til å delta på aktivitet uten påmelding.

Vi ønsker å ha med flest mulig barn! Siden vi må sette et maks antall deltakere ber vi om at det er maks 1 voksen pr. barn, og for familier med flere barn så deltar begge foresatte der det er nødvendig.

Husk:
- Egen refleksvest slik at vi lettere ser at du er med vår gruppe
- Kle deg etter været, og ta med ekstra klær
- Mat og drikke

Avbud: Vennligst gi beskjed så snart som mulig dersom du ikke kan være med etter påmelding. Ta kontakt med turleder.

 

Dagens tur går til Viggohytten (0-12år)

Oppmøte: parkeringsplassen i Nordnæsdalen

Turbeskrivelse: fra parkeringsplassen følger vi sti som går litt opp og ned, har en bratt stigning før vi kommer til Viggohytten. Selve hytten er stengt, men vi skal sitte utenfor og spise matpakkene/kvelds (ingen bål) og nyte den storslagne utsikten før vi tar turen ned igjen til bilene. Turen vil vare i 1,5 - 2 timer.

 

Diplom: Vi setter i gang en liten 7-fjellstur sammen med Turboklubben i Kanadaskogen. Alle barna som har gått til Lyderhorn, Damsgårdsfjellet, Løvstakken, Ulriken, Fløyen, Rundemannen og Sandviksfjellet får et diplom og en sjokolademedalje. Dere kan gå sammen med Turboklubben, eller på egenhånd med familien. Gi beskjed til en av turlederne når alle 7 fjell er gått, og så avtaler vi når diplomet skal deles ut på en av Turboklubbene.

 

Om Turboklubben i Kanadaskogen

Turboklubben i Kanadaskogen er en undergruppe av Barnas Turlag (DNT). Turlederne våre har ukentlig friluftlivstilbud i Fyllingsdalen til før- og skolebarn hver uke, og til barnehagebarn annenhver uke. Vi møtes tirsdager kl. 1730-1900. Vi har et svært variert program med turer, hobbyverksted, lager bål, drar på telttur, og har overnattingsturer til Viggohytten. Målgruppen er barn 0-12 år med foreldre og søsken.

Meld deg inn i klubben og se mer informasjon via vår Facebookgruppe.

Turboklubbene er små fritidsklubber i nærmiljøet med fokus på friluftsliv. Målet er å lære barn enkelt og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen, leke, oppleve, undre, utforske og lære om naturen. Bergen og Hordaland Turlag har i dag 11 ulike Turboklubber med flere på vei. Bli med du også! Se oversikt over våre Turboklubber her

 

INFORMASJON OM DELTAKELSE

Ønsker du å melde på barnet ditt til deltakelse i en eksisterende Turboklubb?  Påmelding skjer direkte til den aktuelle Turboklubben.Link til Turboklubben i Kanadaskogen her. Barn som skal være aktive i en Turboklubb må melde seg inn i Barnas Turlag. Barn får selvsagt prøve seg en gang først.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her

Vil du være med som turleder? Det er en kjekk og sosial oppgave og kanskje du lærer noen gode triks som du kan ta med deg videre på tur?  

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål om Turboklubbene? Ring Hild på 92645413 eller send epost: hild.aase@dnt.no.

Turboklubben i Kanadaskogen - tur til Viggohytten for alle

Velkommen til Turboklubben i Kanadaskogen!  Vi følger FHI sine anbefalinger og DNT sin smitteverninstruks for gjennomføring av aktivitet. Turkoordinatorer er ansvarlig for at de aktuelle retningslinjene overholdes. Vi ber alle deltagere å ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Linn Solberg
  • Sabine Koch