Friluftsskole 10-13 år

Fellestur, Fottur, Aktivitetsleir, Sommerleir
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag , Bergen og Omland Friluftsråd
Vestlandet

Velkommen til Friluftsskole 2022!

Friluftsskolen er et ferietilbud på dagtid i nærmiljøet for barn i alderen 10-13-år. I samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd vil du som deltaker på Friluftsskolen få haugevis med kjekke opplevelser sammen med andre barn. Vi skal blant annet lage mat på bål, sove i hengekøyer/telt/lavvo, lære litt om sporløs ferdsel, bade masse og få nye vennskap!

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne et godt grunnlag for å øke videre interesse for friluftsliv. Friluftsskolen går over 5 dager og er åpen for alle mellom 10 og 13 år.

Oversikt over Friluftsskolene sommer 2022

Uke 26

Friluftsskole 1 på Vollane 2022

Friluftsskole 2 på Garnes 2022

Friluftsskole 3 på Håøy

Uke 27

Friluftsskole 4 i Agnavika, Stanghelle

Friluftsskole 5 på Osterøy, Husavatnet

Friluftsskole 6 i Vikjo, Kvinnherad

Friluftsskole på Herdla

Uke 31

Friluftsskole 7 i Ervikane i Bjørnafjorden

Friluftsskole 8 i Vikjo, Kvinnherad

Friluftsskole 9 på Osterøy, Husavatnet

Uke 32

Friluftsskole 11 ved Bjørkheim i Samnanger

Friluftsskole 12 på Håøy

Friluftsskole 10 på Sandholna  Vi legger disse ut i vår Turkalender etterhvert

Program: Programmet blir utabeidet sammen med leirlederne og foresatte får mer informasjon etterhvert som det nærmer seg leir.

Oppmøte: 09.00-15.00, kommer mer informasjon.

Pris: Kr 500,- for DNT-medlem/kr 640,- for ikke-medlem

Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.
Antall plasser: 25

Turledere/Leirledere: 5 stk

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Send e-post hild.aase@dnt.no