Padlekurs NPF: grunnkurs hav 16-26 år

Kurs

Fra dato
12. september kl. 09:45
Til dato
13. september kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Padlekurs, Bergen, Padling, Hav, Kajakkpadling, Sjø, Ungdom, Dntungbergen
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Turkode
471
Dette arrangementet er over!

De av dere som alltid har drømt om å mestre kajakkens egenskaper har nå en gylden sjanse. Dette kurset følger kursstigen til Norges Padleforbund (NPF). Her lærer du grunnleggende padleteknikk samt redning og sikkerhet på sjøen. Vi samarbeider med Riise friluftsliv i gjennomføringen av dette kurset. Gjør deg klar til to fine og lærerike dager i det våte element! 

Smittevern

Vi følger råd angående gjennomføring av kurs, og har en egen smitteverninstruks i DNT. Koronaberedskap og smitteverninstruks i DNT

Oppmøtested: Stenda kai, hordamuseet

Oppmøtetid: Kl 09.45 ved Stenda kai, lørdag 12.september. Vi avtaler oppmøtested søndag. 

Aldersgrense: 16-26 år 

Turbeskrivelse: De av dere som alltid har drømt om å mestre kajakkens egenskaper har nå en gylden sjanse. På dette havkajakk‐kurset lærer du basis kajakkpadleteknikk samt redning og sikkerhet på sjøen. Dette er kurset alle nybegynnere bør ta før man legger ut på tur på egen hånd, eller kurset for den mer erfarne padleren for å få mer innsikt i kajakkteknikk. På pensumlista står effektive framdriftstak, manøveringsteknikker og kameratredning. Vi prøver å gjennomføre all undervisning på vann, så gjør deg klar for to fulle dager med kajakkpadling! Alle får utstedt våttkort etter endt kurs. 
 
Riise friluftsliv har lang erfaring med kajakkurs, guiding og friluftsopplevelser! Riise friluftsliv har hyggelige og erfarne instruktører som er kjent for alltid å skape en god stemning. Alle er utdannet av NPF, BCU eller tilsvarende. 

Lørdag 12. september: Kurset varer fra kl 10-18. 

Søndag 13. september: Kurset varer fra kl 10-18.  

Mat: Alle deltakere bringer med egen mat og drikke. Alle tar med egen antibac. 

Turleder:  June

Utstyr: Alt kajakkutstyr (inkl våtdrakt) er inkludert i prisen, bortsett fra hansker og hette. Husk å ta med tørre og varme klær. Er det kaldt anbefales det å ha på ullundertøy under våtdrakten.  

Les våre generelle vilkår som gjelder ved deltakelse før påmelding.

Aktivitetskort: På denne aktiviteten kan du bruke aktivitetskort. Send en påmelding til silje.valla@dnt.no med løpenummer på aktivitetskortet ditt.

Pris: kr 1550,- for medlemmer, kr 1950,- for ikke-medlemmer. Meld deg inn her dersom du ikke er medlem. Sikkerhetsutstyr koordineres av instruktører. Inkludert i prisen er leie av utstyr, instruktør, turledelse, reise t/r Bergen - turområde begge dager. 

Spørsmål? Ta kontakt på epost: bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 10

 

Padlekurs NPF: grunnkurs hav 16-26 år

De av dere som alltid har drømt om å mestre kajakkens egenskaper har nå en gylden sjanse. Dette kurset følger kursstigen til Norges Padleforbund (NPF). Her lærer du grunnleggende padleteknikk ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • June Handeland Ørjansen
  • Ronny Riise